Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    617979

Auteurs van dit blog

SLAM! reikt eerste Nederlandse dance vakprijzen uit


de redactie

293 weergaven

SLAM! reikt komende donderdag 18 februari de eerste vakprijzen voor de Nederlandse dance industrie uit. Professionals uit de dance scene zijn door SLAM! gevraagd naar hun favorieten in de vier categorieën: ‘Beste DJ’, ‘Beste Producer’, ‘SLAM! Talent Of The Year’ en ‘Beste Track’. De allereerste SLAM! Dutch Dance Awards worden op donderdag 18 februari om 19:00 uur uitgereikt in het programma ‘Bij Igmar’.

 

De uitreiking van de SLAM! Dutch Dance Awards valt samen met de SLAM! Dutch Dance Days. Van maandag 15 tot en met vrijdag 19 februari staat SLAM! compleet in het teken van Nederlandse dancemuziek. Nederland is al jaren een bakermat voor de grootste dj’s en danceproducers van de wereld en SLAM! is hét dance radiostation van Nederland, dancemuziek is de heartbeat van de zender. Tijdens de SLAM! Dutch Dance Days brengt SLAM! een week durende ode aan de Nederlandse dancemuziek.

 

De komende week worden er op SLAM! alleen maar tracks van Nederlandse bodem gedraaid.  Sunnery James & Ryan Marciano, Yellow Claw, Oliver Heldens en Fedde Le Grand komen langs en draaien een set in de studio. Bij Joost = Wakker (in de ochtend) en Middag Martijn! (elke doordeweekse middag) laten bekende Nederlanders, waaronder Ruud Feltkamp, Guido Spek en Kim Feenstra, hun vijf favoriete dance platen horen. Luisteraars van SLAM! kunnen stemmen voor de Dutch Dance Top 100, die wordt op donderdagmiddag 18 februari uitgezonden. De SLAM! Dutch Dance Days worden op vrijdag 19 februari afgesloten met een speciale Nederlandse sessie van de SLAM! Mix Marathon.

 

Website: slam.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.