Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4908
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    618443

Auteurs van dit blog

Qmusic en Racoon samen naar Nummer Een


de redactie

403 weergaven

Al bijna twee jaar lang zet de Nederlandse Qmusic in de middagshow dagelijks een ‘Winnaar van de Dag’ in het zonnetje. Aanstaande vrijdag reist Q-dj Kai Merckx af naar de Zeeuwse plaats Nummer Een voor een speciale ‘Winnaar van de Dag’ dag. Thuis bij Q-luisteraar Miranda maakt Qmusic de middagshow en schuiven alle winnaars aan in de toepasselijke woonplaats. Racoon, de nummer 1 band van Zeeland, geeft voor de bijna vierhonderd ‘Winnaars van de Dag’ een bijzonder optreden.

 

Dagelijks is er nieuws over kleine, lokale kampioenen die specialist zijn in hun vakgebied. “Die uitblinkers in hun vak verdienen een bijzonder moment, want samen met hen maken wij Qmusic tot wat het is”, aldus de van origine Zeeuwse dj Kai Merckx. Een unicum, want niet eerder kwamen er zoveel nummer 1’s op één moment bij elkaar. Heel uiteenlopende winnaars zijn vrijdag aanwezig, onder andere de 9-jarige Rick, de beste pannenkoekenbakker van Nederland, de Zuid-Hollandse Lisa, verkozen tot Miss Boerin Benelux en Ymke, winnares van het NK Vlechten.

 

Middagshow & Racoon in Nummer Een
Q-dj Kai Merckx maakt vrijdag tussen 16:00 en 19:00 uur live uitzending vanuit het huis van Q-luisteraar Miranda in Nummer Een. Ook Q-dj Menno Barreveld zal tussen 19:00 en 21:00 uur zijn programma maken vanuit het Zeeuwse dorp. De beste band van Zeeland, met maar liefst drie albums met een nummer 1 notering in de Album Top 100, sluit die middag aan voor een intiem optreden.

 

Luister vrijdag 29 januari naar de ‘Winnaar van de Dag’ dag, live te horen tussen 16:00 en 21:00 uur op Qmusic vanuit Nummer Een.

 

Wesite: qmusic.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.