Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4902
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    614085

Auteurs van dit blog

Classic FM lanceert Luisterboeken Lounge tijdens de Week van het Luisterboek


de redactie

644 weergaven

Luchtige gesprekken met diepgang en humor, op zoek naar de mens achter de schrijver: van maandag 19 tot en met vrijdag 23 mei presenteert Michael Pilarczyk de Classic FM Luisterboeken Lounge, waarin hij elke dag een uur lang een doortastend gesprek voert met bekroonde auteurs. Renate Dorrestein, Arjen Lubach, Robert Vuijsje, Arie Boomsma & Thierry Baudet en Susan Smit schuiven een voor een aan om onthullende persoonlijke verhalen te vertellen. In de week van het luisterboek laat Classic FM bekroonde schrijvers aan het woord.

 

Michael Pilarczyk stelt luisterboek gratis beschikbaar
Maandag 19 mei verschijnt ook het luisterboek Dansen in de Hemel van Michael Pilarczyk. Dit luisterboek is gratis te downloaden via www.dansenindehemel.nl. Michael Pilarczyk: ‘Waarom een gratis luisterboek? Waarom niet? Oorspronkelijk wilde ik het luisterboek cadeau doen bij aankoop van het boek, maar later bedacht ik om het luisterboek voor iedereen gratis beschikbaar te maken. Veel mensen hebben geen tijd om te lezen, maar wel om te luisteren, bijvoorbeeld in de auto’.

 

Classic FM Luisterboeken Lounge Live
Als afsluiting van deze bijzondere week organiseert Classic FM op zondag 25 mei voor een select gezelschap een event in het InterContinental Amstel Amsterdam: De Classic FM Luisterboeken Lounge Live. Een nieuw event waarbij verschillende BN’ers, auteurs en genodigden uit de uitgeverswereld aanwezig zullen zijn. De genodigden genieten in Restaurant La Rive van een Royal Afternoon Tea. Renate Dorrestein heeft het Luistergeschenk van de Week van het Luisterboek 2014 geschreven: ‘Liever horen we onszelf’ en Renate draagt hieruit voor. Ook is er aandacht voor De Storytel Luisterboek Award: dé prijs voor de beste voorlezer(s). En uiteraard ontbreekt klassieke muziek niet.

 

Lenny Hoogwerf, Product Manager Classic FM: ‘Daar waar de Boekenweek, het Boekenweekgeschenk en het Boekenbal echt een begrip in Nederland zijn, is er voor het luisterboek nog flink wat terrein te winnen. Radio, luisteren, muziek en lezen zijn een ideale combinatie. En om die reden organiseren wij de Luisterboeken Lounge op Classic FM: de ultieme promotie van het luisterboek’.

 

Classic FM Luisterboeken Lounge: van maandag 19 mei tot en met vrijdag 23 mei, tussen 12:00 uur en 13:00 uur bij Classic FM.
Classic FM Luisterboeken Lounge Live: zondag 25 mei, tussen 14:00 uur tot 17:00 uur in InterContinental Amstel Amsterdam.

 

Website: http://www.classicfm.nl/


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.