Spring naar bijdragen

België

  • artikelen
    1128
  • opmerkingen
    41
  • weergaven
    193014

Auteurs van dit blog

Meer dan 50.000 bezoekers genoten van eerste JOE Kerstparade


de redactie

337 weergaven

Magisch spektakel vol livemuziek en praalwagens in de Antwerpse binnenstad

 

JOE fm heeft tijdens deze kerstperiode alle registers opengetrokken en organiseerde vandaag, woensdag 23 december 2015, voor de eerste keer een grote JOE Kerstparade in Antwerpen. Meer dan 50.000 bezoekers waren erbij en maakten een magisch spektakel boordevol livemuziek en praalwagens vol elfjes, sneeuwmannen en rendieren mee. JOE zond ook een hele dag live uit vanop de Meir.

 

JOE-dj Tess Goossens: “Wat een feeërieke kerstparade was me dat. We zijn zo blij dat er meer dan 50.000 mensen mee zijn komen genieten van deze magische stoet. Vanuit de hele JOE-ploeg wensen we iedereen een zalige kerst toe!”

 

De eerste editie van de JOE Kerstparade telde 12 paradewagens en er passeerden 20 verschillende thema’s: de Ice Queen opende de parade onder luid tromgeroffel, er was onder andere een groot elfenfeest, er was een geschenkjeswagen, een pinguïnwagen en ook de kersttrein kon niet ontbreken. De Kerstman sloot de parade feestelijk af samen met zijn rendieren. Er deden ook maar liefst 220 figuranten mee waaronder 50 elfjes en 14 rendieren die allemaal schitterden dankzij de 25.000 lichtjes.

 

Ook op 24 en 25 december blijft JOE nog in kerststemming en worden de luisteraars verwend met extra veel kerstliedjes en winterhits. Op 24 december staat er iets speciaals op het programma: JOE-dj Leen Demaré helpt de luisteraars tussen 15:00 en 18:00 om hun ideale kerstmenu op te stellen. Ze schakelt daarvoor de hulp in van Jeroen De Pauw en Wim Ballieu. Op kerstdag kan de luisteraar genieten van de 60 beste kerstplaten tussen 10:00 en 14:00 in de Kerstpiek 60.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.