Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4898
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    612365

Auteurs van dit blog

Wijnand Speelman zoekt een rode Ferrari


de redactie

341 weergaven

Voor het nieuwe NPO 3FM radioprogramma Weekend Wijnand is de zoektocht naar een rode Ferrari van start gegaan. Niet voor eigen gebruik, maar om een luisteraar een handje te helpen. Presentator Wijnand Speelman heeft in zijn nieuwe programma (zaterdag en zondag, 09:00 tot 12:00 uur) de rubriek ‘Wie kent iemand?’ opgenomen.

 

In deze rubriek lost hij praktische problemen van luisteraars op door hulp van mensen in het land in te schakelen. In de eerste uitzending op zaterdag 1 augustus probeert Wijnand Speelman een droom van een jongeman met een lichte beperking in vervulling te laten gaan en gaat hiervoor op zoek naar iemand met een rode Ferrari.

 

Wijnand Speelman las het verhaal van iemand die een droom van een vriend werkelijkheid wil laten worden door hem te verrassen met een rondje in een rode Ferrari. Door zijn beperkingen kan hij nooit zijn rijbewijs halen maar is wel gek van auto’s. Wijnand probeert samen met zijn luisteraars deze droom aanstaande zaterdag in zijn radioprogramma in vervulling te laten gaan. Naast de rubriek ‘Wie kent iemand?’ bevat het radioprogramma veel muziek met een positieve vibe waarbij op zaterdag wordt gekozen voor wat meer beat en de zondag als lazy sunday wordt neergezet.

 

KRO-NCRV radiopresentator Wijnand Speelman kijkt er naar uit om te starten met zijn nieuwe radioprogramma: “Ik kan niet wachten om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Ik zit vol toffe ideeën en barst van de positieve energie om in mijn radioprogramma te stoppen. Vooral de zoektocht naar oplossingen van simpele problemen van luisteraars zie ik als een mooi onderdeel van mijn programma. Ik hoop de luisteraars aan elkaar te verbinden en hen te inspireren dat je elkaar vaak met kleine dingen al ontzettend kunt helpen”.

 

Weekend Wijnand, elke zaterdag en zondag van 09:00 uur tot 12:00 uur op NPO 3FM.

 

Website: www.3fm.nl

 

 


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.