Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4911
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    618959

Auteurs van dit blog

Willem-Alexander en Maxima bedanken Antoin Peeters


de redactie

419 weergaven

Vanochtend sprak Tim Klijn van Radio 10 met Antoin Peeters. Antoin Peeters neemt afscheid als verslaggever van het RTL Nieuws, hij volgt Rick Nieman op als presentator van het RTL Nieuws. Antoin reist voor de laatste keer met het koningspaar mee.

 

Antoine vanuit Washington: “Volgens mij hebben ze er zin in. Ze hebben net weekend gehad. Het is een groot geheim wat ze doen in het weekend, ik denk lekker chillen en misschien shoppen. Gisteravond begon het in Amerika met een officieel ontvangst en diner. Het belangrijkste is het bezoek aan de president in het Witte Huis. Ik mag ook mee naar binnen. Ze hebben een half uur om te praten met president Obama, het zal dan vooral gaan over 70 jaar bevrijding en de goede relatie die we met Amerika hebben. Het eindigt in Chicago, daar gaat het Koningspaar naar een dancefestival met allemaal Nederlandse dj’s.”

 

Laatste reis
Als Radio 10-dj Tim Klijn Antoin vraagt naar zijn laatste reis als verslaggever, reageert hij: “Het is toch wel een beetje gek. Het is toch een periode die je afsluit. Ik heb een hoop meegemaakt. Van het ski-ongeluk van Prins Friso tot de troonswisseling en de eerste jaren van Willem-Alexander als koning. Dit is zeker een mooie afsluiting.

 

Bedankje van de Koning en Koningin
Antoin: “Ik heb inderdaad een kort gesprekje met ze gehad, dat was vrijdagavond in Canada. Ik mocht het paar een handje geven. En toen begonnen ze er zelf over, dat dit mijn laatste reis is en dat ik er een mooie baan voor terugkrijg. Ze waren goed geïnformeerd. Ze vroegen ook of ik het niet ging missen, ik zei dat het mooie, bijzondere jaren waren maar dat het tijd is voor iets nieuws.”

 

Beluister het hele gesprek hier: https://soundcloud.com/radio10nl/antoin-peeters-kreeg-bedankje-van-koning-en-koningin

 

Website: www.radio10.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.