Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4898
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    612502

Auteurs van dit blog

Zelf radio maken met oud-tophockeyer en ondernemer Jacques Brinkman


de redactie

411 weergaven

Sportzender ALLsportsradio brengt onder de titel ‘Overwinnen’, in samenwerking met oud-tophockeyer en ondernemer Jacques Brinkman, een compleet nieuw programmaconcept om een team mensen in recordtempo geheel zelfstandig een radioprogramma te laten maken op ALLsportsradio.

 

Het team, bestaande uit bijvoorbeeld zakenrelaties of collega’s, moet het programma ‘Overwinnen‘ geheel zelfstandig samenstellen en maken. Van redactie tot presentatie, van productie tot interviews. Het team wordt hierbij ‘getraind’ door de oud-tophockeyer en begeleid door ervaren radiomakers. In de workshop trekt Jacques Brinkman hierbij uiteraard de parallel tussen topsport en bedrijfsleven.

 

Jacques Brinkman: ”In topsport en bedrijfsleven gaat het om passie, samenwerken, pieken op het juiste moment en omgaan met tegenslag. Thema’s die ook bij het maken van een radioprogramma het verschil maken tussen goud of zilver, tussen top of flop”.

 

Jacques Brinkman is op dit moment al wekelijks te horen op ALLsportsradio. In het programma Sport KnowhowXL mag hij wekelijks ‘één minuutje briesen’ en zijn ongezouten mening geven over de sportwereld.

 

Over Jacques Brinkman
Jacques Brinkman was jarenlang de hockeyer met de meeste interlands achter zijn naam. In totaal speelde hij 337 interlands voor het Nederlands team en was van 1988 tot 2000 vier keer aanwezig op de Olympische Spelen. Naast Olympisch Kampioen in 1996 en 2000 werd Jacques Brinkman twee keer Wereldkampioen, eenmaal Europees Kampioen en drie keer werd de Champions Trophy gewonnen.

 

Tijdens zijn sportcarrière als actief hockeyer begon Jacques Brinkman ook als zelfstandig ondernemer. Met zijn bedrijf Brinkman Sport was hij onder andere producent en distributeur van het sportmerk Princess. Als presentator geeft Jacques Brinkman vanuit zijn ervaring in de sport en het bedrijfsleven presentaties over onder andere de overeenkomsten èn verschillen tussen beide werelden. Thema’s die daarbij aan bod komen zijn ambitie, resultaat, samenwerken, motivatie, conflicten en leiderschap.

 

Website: allsportsradio.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.