Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4898
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    612784

Auteurs van dit blog

Zomerse workshops bij Debby en haar Mannen live op radio en tv


de redactie

447 weergaven

Het populaire programma Debby en haar Mannen dat elke werkdag te beluisteren én te zien is bij Omroep West, verlaat een week de studio om diverse workshops te geven aan kijkers en luisteraars. Natuurlijk allemaal rechtstreeks te volgen op Radio West én op TV West. Zo zijn er onder meer een workshop drummen van Cesar Zuiderwijk, gaan Thomas Berge en George Baker je leren hoe je een lied schijft en nog veel meer. De workshops zijn vanaf maandag 17 augustus tot en met vrijdag 21 augustus te volgen, te horen en te zien tussen 10:00 en 13:00 uur ’s middags bij de Natuurspeeltuin in het Zuiderpark in Den Haag.

 

Het programma Debby en haar Mannen komt normaal gesproken altijd uit de studio van Omroep West, maar in de week van 17 augustus trekken Debby en haar Mannen naar het Zuiderpark. De ‘mannen van Debby’ zijn bekende regiogenoten die presentatrice Debby Roukens regelmatig bijstaan, zoals acteur Curt Fortin, presentator en musicus Gregor Bak, kokoloog Pierre Wind, musicalster René van Kooten en rashagenees Fred Zuiderwijk.

 

Natuurlijk zijn de mannen deze week ook bij de workshops.

 

De workshops

  • Maandag 17 augustus:
    Thema: ‘Creatief zijn’, met ‘man van de dag’ acteur/schrijver Curt Fortin; zelf mede-eigenaar van een zeer creatieve bakkerij.
    Workshop: ‘Zelfportret schilderen’, onder leiding van de Stadsacademie
  • Dinsdag 18 augustus:
    Thema: ‘Muziek’, met ‘man van de dag’ de zeer muzikale Gregor Bak.
    Workshops: Drummen met Golden Earring-drummer Cesar Zuiderwijk en ‘Schrijf een lied’ met zangers Thomas Berge en George Baker.
  • Woensdag 19 augustus:
    Thema: ‘Picknicken’, met ‘man van de dag’ kokoloog Pierre Wind
    Workshop: ‘Hondentraining’, onder leiding van Hondensport Haaglanden
  • Donderdag 20 augustus:
    Thema: ‘Lachen’, met ‘man van de dag’ musicalster René van Kooten
    Workshop: ‘Cabaret maken’
  • Vrijdag 21 augustus
    Thema: ‘Bonte Ochtend’ met ‘man van de dag’ Fred Zuiderwijk. Met onder meer een Haagse Bingo onder leiding van de enige echte Marianne Zuiderwijk, bekend van het programma ‘Rondkomen in de Schilderswijk’.

 

Alle dagen starten met een sessie ochtendgymnastiek, gegeven door Resi van Yuwa Leefstijlclub. Natuurlijk zijn er de hele week ook diverse hapjes en drankjes op de locatie te verkrijgen, variërend van patat van Henk Patat tot diverse foodtrucks van Rrrollend Leiden en Rrrollend Den Haag. Iedere dag is er ook een live muziekoptreden, met bijvoorbeeld op dinsdag Ed Struijlaart en op vrijdag de band Trafassi.

 

Luisteraars/kijkers kunnen zich nog aanmelden voor enkele workshops. Dit kan door een mail te sturen naar debbyenhaarmannen@omroepwest.nl. Meer informatie is te lezen op de website van de regionale omroep, omroepwest.nl. Mensen die alleen willen komen kijken bij deze live-uitzendingen, zijn tussen 10:00 en 13:00 uur van harte welkom bij de Natuurspeeltuin in het Zuiderpark in Den Haag.

 

Uitzendtijden
Debby en haar Mannen is op werkdagen live te volgen via Radio West, via TV West, de livestream op omroepwest.nl en de gratis Omroep West app.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.