Jump to content

blogs_blog_3

  • entries
    5018
  • comments
    1061
  • views
    656089

Contributors to this blog

Zomeravondconcerten op Radio 4


de redactie

564 views

De publieke klassieke zender trakteert luisteraars deze zomer elke avond op een concert of opera, vanuit concertzalen en vanaf talrijke klassieke muziekfestivals uit binnen- en buitenland. Zaterdag 21 juni trapt Radio 4 vanaf 18:00 uur live af met een zes uur durende marathonuitzending vanaf TivoliVredenburg Festival, met optredens van onder anderen het Radio Filharmonisch Orkest, het Groot Omroepkoor, pianisten Lucas en Arthur Jussen en violiste Janine Jansen.

 

Vanaf 22 juni t/m 14 september zendt Radio 4 de zomeravondconcerten iedere avond uit om 20:00 uur.

 

De hele zomer horen luisteraars de mooiste optredens van Nederlandse bodem, waaronder muziek van de Robeco Summer Nights, het Delft Chamber Music Festival, het Prinsengrachtconcert, het Festival Oude Muziek Utrecht en het Gergiev Festival. Ook zendt Radio 4 topconcerten uit van de buitenlandse muziekfestivals, met als hoogtepunten de optredens vanaf de BBC Proms, Richard Wagners opera der Fliegende Holländer vanaf de Bayreuther Festspiele en het Salzburg festival met Verdi’s Il trovatore o.l.v. de Wiener Philharmoniker. De reeks is een mooie mix van concerten en klassieke muziekfestivals uit binnen- en buitenland. Luisteraars horen in totaal 86 bijzondere Zomeravondconcerten op Radio 4.

 

De volledige programmering van de Radio 4 Zomeravondconcerten staat op radio4.nl. In de concertagenda zien bezoekers in een oogopslag welke concerten en festivals live worden uitgezonden en welke solisten en orkesten wanneer optreden.

 

Voor meer informatie: www.radio4.nl/zomeravondconcert


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.