Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    617572

Auteurs van dit blog

Vanaf 23 november presenteert Angelique Houtveen het FunX-programma ClassX


de redactie

415 weergaven

Angelique Houtveen gaat vanaf maandag 23 november aan de slag als dj op FunX. Ze volgt FunX-dj Maarten op als host van het programma ClassX, waarin Angelique haar jonge luisteraars elke werkdag van 10:00 tot 13:00 uur meeneemt op een muzikale trip down memory lane, gecombineerd met de classics van de toekomst.

 

“Ik wil de FunX-luisteraars elke dag laten genieten van de ClassX waar ik mee opgroeide. Het wordt een mooie mix van 2Pac tot Usher en Destiny’s Child tot Wayne Wonder, gemixt met hits van nu en de input van de luisteraar met de ClassX Request. Ik weet al welke track ik als eerste ga draaien, maar dat is voor de luisteraar nog een verrassing”, aldus de kersverse FunX-dj Angelique Houtveen.

 

Wilbert Mutsaers, zendermanager FunX en NPO Radio 6 is blij met de overgang van Angelique van Radio 6 naar de jongerenzender: “Angelique is een zeer getalenteerde dj met grote liefde voor muziek en geknipt voor het programma ClassX. Ik kijk enorm uit naar haar start op FunX.”

 

De 29-jarige radio-dj presenteert nu nog het programma Powered by Angelique (VARA) op de publieke soul en jazz-zender NPO Radio 6, elke werkdag van 12:00 tot 14:00 uur. In 2013 won ze de Marconi Award voor Aanstormend Talent op het RadioGala van het Jaar.

 

FunX
FunX is de publieke zender voor jongeren in de grote steden. De FunX dj’s draaien een aantrekkelijke mix van R&B, hiphop, dance, reggae en praten de luisteraar dagelijks bij over de actualiteit en entertainment. Met FunX Talent is de zender een belangrijke kweekvijver voor nieuw Nederlands talent. De zender doet verslag van relevante festivals en evenementen in de grote steden.

 

FunX is te ontvangen via (digitale) kabel, Digital Radio+, de website FunX.nl en de FunX-app voor smartphones en tablets. In de vier grote steden is FunX met een lokale editie ook via de FM te ontvangen: Amsterdam 96.1, Rotterdam 91.8, Den Haag 98.4 en Utrecht 96.1 FM.

 

Website: funx.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.