Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    618076

Auteurs van dit blog

Venz & Jiggy Djé zijn terug op FunX met nieuwe radioshow Sunday Service


de redactie

334 weergaven

Vanaf aanstaande zondag 4 oktober zijn Venz & Jiggy Djé terug op FunX met de nieuwe show Sunday Service. Iedere zondagavond presenteren zij van 19:00 tot 21:00 uur op FunX de beste nieuwe muziek en spreken zij met uiteenlopende gasten. Een nieuw programma waarbij een breed palet aan genres wordt besproken, met een focus op hiphop en elektronische muziek.

 

Een nieuw format met een andere insteek, op dezelfde tijd als hun eerdere radioshow Wat Anders. “Na het afsluiten van de show Wat Anders, waar we ruim negen jaar aan hebben gewerkt, willen we fris terugkomen met een show die ook nú bij ons past. Dat betekent dezelfde humor, maar andere kwaliteitsmuziek en een breder scala aan gasten.” aldus host Vincent Reinders.

 

Venz & Jiggy Djé
FunX dj’s Venz (Vincent Reinders) en Jiggy Djé (Vincent Patty) zijn geen onbekenden in de Nederlandse muziekwereld. Naast hun jarenlange ervaring in het radiomaken zijn ze daarbuiten beiden oprichters van goedlopende bedrijven. Vincent Reinders geeft sinds 2009 leiding aan hét internationale kwaliteits-muziekplatform 22tracks, dat actief is in Nederland, België, Frankrijk en Engeland. Vincent ‘Jiggy Djé’ Patty is rapper en eigenaar van het gevierde platenlabel Noah’s Ark, met artiesten als Kraantje Pappie, Murda, Hef, FilosofischeStilte en Dusty. Daarnaast is hij docent aan de Herman Brood Academie en onderdeel van rapgroep Great Minds.

 

FunX
FunX is de publieke zender voor jongeren in de grote steden. De FunX dj’s draaien een aantrekkelijke mix van R&B, hiphop, dance, reggae en praten de luisteraar dagelijks bij over de actualiteit en entertainment. Met FunX Talent is de zender een belangrijke kweekvijver voor nieuw Nederlands talent. De zender doet verslag van relevante festivals en evenementen in de grote steden.

 

FunX is te ontvangen via (digitale) kabel, Digital Radio+, de website FunX.nl en de FunX-app voor smartphones en tablets. In de vier grote steden is FunX met een lokale editie ook via de FM te ontvangen: Amsterdam 96.1, Rotterdam 91.8, Den Haag 98.4 en Utrecht 96.1 FM.

 

Website: www.funx.nl.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.