Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4904
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    614379

Auteurs van dit blog

Vanavond gratis concert in Almere als afsluiting succesvolle Operatie Victorie


de redactie

393 weergaven

Het project Operatie Victorie van De Landmacht en Radio Veronica sluit vanavond af met een gratis concert in Almere, waar vanaf 19:00 uur onder andere VanVelzen optreedt. De afgelopen 70 uur waren spannend voor De Landmacht en Radio Veronica die voor dit project, dat startte op maandag 13 mei, in 70 uur tijd 70 maatschappelijke projecten moesten aanpakken die 70 jaar vrijheid in Nederland onderstreepten.

 

Operatie Victorie werd woensdagmiddag na 70 uur officieel afgesloten in de Radio Veronica studio op het Esplanade plein in Almere door Kapitein van De Landmacht Joost Smit en Erik de Zwart, die samen het stopsein gaven door een druk op de rode knop.

 

Erik de Zwart, Station Director en dj Radio Veronica: “Het spande erom of De Landmacht en Radio Veronica samen alle 70 projecten door heel Nederland binnen het tijdsbestek van 70 uur konden uitvoeren, maar we hebben het gelukkig gehaald. Veel projecten moesten buiten worden uitgevoerd, zoals het dagje uit met ouderen en het verplaatsen van een kas van een zorgboerderij naar een andere locatie. Het was dan ook van belang dat het weer deze week meezat. Ook vanavond, want op onze thuisbasis op het Esplanade plein in Almere kon vorige week nog het Bevrijdingsconcert niet doorgaan vanwege het slechte weer. Vanavond krijgt Almere een herkansing, want we hebben nu prachtig weer en iedereen is welkom om het afsluitconcert van Operatie Victorie met mooie optredens vanavond vanaf 19:00 uur bij te wonen.”

 

Vanavond afsluitconcert in Almere
Op woensdag 13 mei vanaf 19:00 uur vindt op het Esplanade plein in Almere de spectaculaire afsluiting plaats van Operatie Victorie met een voor iedereen gratis concert met optredens van onder meer Bade, VanVelzen en de Radio Veronica Drive In Show.

 

Operatie Victorie
Van maandag 11 tot en met woensdag 13 mei vond Operatie Victorie plaats, het groots opgezette landelijke project van De Landmacht en Radio Veronica, waarmee 70 jaar vrijheid in Nederland werd gevierd door 70 maatschappelijke projecten in ons land in 70 uur aan te pakken.
Luisteraars van Radio Veronica werden de afgelopen periode opgeroepen maatschappelijke projecten aan te dragen die zij vonden passen bij 70 jaar Vrijheid in Nederland.

 

De Landmacht voerde de projecten de afgelopen dagen uit in samenwerking met Radio Veronica dj’s Erik de Zwart, Jeroen van Inkel, Dennis Hoebee, Michael Blijleven en Patrick Kicken. De dj’s konden op hun beurt rekenen op ondersteuning van diverse bn’ers als Kees Tol, Evelien de Bruin, Jeffrey Wammes, Sabine Uitslag, Mark Huizinga, Klaas van der Eerden en de finalisten van de Miss Nederland Verkiezing 2015.

 

Tijdens de Radio Veronica-uitzendingen werd er regelmatig geschakeld met de projecten en de videoverslagen hiervan zijn te zien op de website.

 

De thuisbasis van Operatie Victorie was in Almere op het Esplanade plein, waar De Landmacht het kamp opsloeg en waar vandaan alle acties werden gecoördineerd. Het plein vormde het zenuwcentrum van de actie en de uitzendingen van Radio Veronica kwamen live vanuit het kamp. Operatie Victorie is onderdeel van de Open Dagen Koninklijke Landmacht, waarin militairen laten zien wat zij kunnen en doen.

 

Website: www.radioveronica.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.