Spring naar bijdragen

Vastelaoves Top 1111 op L1


de redactie

486 weergaven

Op zaterdag 7 februari om 09:00 uur start de vastelaoves-lijst van L1, de Top 1111. Na bijna 100 uur radio wordt de nummer 1 gedraaid op zaterdag 14 februari, vlak voor de officiële aftrap van de Limburgse vastelaovend, de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting. In tegenstelling tot vele andere muzieklijsten kan er op de Top 1111 niet gestemd worden. “Het gaat erom dat heel Limburg aan bod komt,” aldus redacteur vastelaovend Tom Doesborg. “Diversiteit is belangrijk en niet het bereiken van een toppositie in de lijst.”

 

De laatste uren van de Top 1111, op zaterdag 14 februari vanaf 08:00 uur komen live vanuit de Zoepkoel in Venlo, die dat moment volloopt voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting. Ook is vastelaoves-lijst te volgen op L1 TV, iedere dag van 09:00 tot 16:00 uur. Daarna zijn de beelden vanuit de studio te zien op de L11 Alaaf-app.

 

Nieuw is dat Brand Bier op zaterdag, zondag, maandag, dinsdag en woensdag tijdens de Top 1111 polsbandjes voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting gaat uitdelen. Steeds wordt de dag-locatie bekend door aanwijzingen op de radio en via speciale aanwijzingen op de L11 Alaaf app. Rond 18:00 uur is de locatie bekend en begint het uitdelen van de polsbandjes op die plek.

 

De Top 1111 is er vanaf zaterdag 7 februari dagelijks van 09:00 tot 22:00 uur en wordt dit jaar gepresenteerd door Tom Jessen, Ruud Kleinen, Henk Hover, Sjoerd Duijkaerts, Robert Janssen en Tim op het Broek.

 

Website: www.l1.nl

 

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.