Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4904
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    614549

Auteurs van dit blog

Pinkpop bij L1


de redactie

497 weergaven

Op 7, 8 en 9 juni vindt op Megaland in Landgraaf de 45e editie van Pinkpop plaats. L1 warmt Limburg in de aanloop naar het festival op met de Pinkpop-week. In het festivalweekend zelf is er tv en live radio vanuit Landgraaf. Pinkpop is het oudste jaarlijks terugkerende popfestival van de wereld. Op de komende editie spelen onder meer de Rolling Stones, John Mayer, Arctic Monkeys, Editors en Metallica. Het festival zal door zo’n 60.000 muziekliefhebbers per dag worden bezocht.

 

Pinkpop-week
In de week voorafgaand aan Pinkpop, van 2 t/m 6 juni, besteedt L1 Radio aandacht aan het festival. Doorgewinterde Pinkpop-gangers zijn te gast, er komen artiesten van de huidige en eerdere edities voorbij en er zijn speciale prijzen voor het festivalseizoen te winnen.
Op vrijdag 6 juni is er de Rolling Stones-dag; de sfeer wordt gepeild bij de Limburgse Stones-fans, er is een zoektocht naar de Stones-liefhebbers onder de bekende Limburgers en vanaf 9:00 uur wordt er ieder uur een plaat gedraaid uit de L1 Rolling Stones Top 10.
Stemmen op deze top 10 kan via www.L1.nl/festival.

 

L1 Radio op Pinkpop
Op 7, 8 en 9 juni komt L1 Radio live vanaf Megaland in Landgraaf voor 3 dagen onvervalste festivalradio. Tim op het Broek, Ruud Kleinen en Henk Hover laten de acts van het festival horen en spreken met artiesten, medewerkers en bezoekers.

  • Zaterdag 7 juni, 16:00 – 22:00 uur
  • Zondag 8 juni, 14:00 – 18:00 uur
  • Maandag 9 juni, 12:30 – 19:00 uur

 

L1 TV op Pinkpop
Op zondag 8 juni doet Jo Cortenraedt verslag vanaf het festivalterrein. Welke vips bezoeken het festival en waarom? Lukt het om één van de leden van de Rolling Stones voor de camera te krijgen? De antwoorden op deze vragen zijn te zien in de Limbourgeois Pinkpop-special.

  • Zondag 8 juni | ieder uur vanaf 17:40 uur

 

Online
Updates vanaf het festivalterrein zijn te volgen via L1-facebook, via het twitteraccount @L1festival en via de speciale website www.L1.nl/festival.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.