Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4877
  • opmerkingen
    1025
  • weergaven
    602807

Auteurs van dit blog

Radio 6 Soul & Jazz eert originals


de redactie

559 weergaven

Aankomende donderdag 29 mei staat Radio 6 Soul & Jazz van vroeg in de ochtend tot laat in de avond in het teken van originals. De DJ’s draaien de soul en jazzklassiekers waar onder anderen De La Soul, Daft Punk, The Fugees, Fatboy Slim en Beyonce hun inspiratie vandaan hebben gehaald.

 

Op Hemelvaartsdag draaien de Radio 6 dj’s van 07:00 tot 21:00 uur de soul en jazzklassiekers van de afgelopen decennia, die zijn gecovered, gesampled of van een moderne remix zijn voorzien.

 

Leentjebuur spelen bij de soul en jazz is een veelvoorkomend trucje in de muziek. Zo vormde een van Barry White’s hits de grootste inspiratiebron voor de wereldwijde nummer 1 hit ‘Rock DJ’ van Robbie Williams, leende Soft Cell het nummer Tainted Love van een soulzangeres en werd de hit Papa Was a Rolling Stone niet voor het eerst uitgebracht door The Temptations. De meest opvallende, verrassende, bekende en onbekende originals hoor je op Hemelsvaartsdag op Radio 6 Soul & Jazz.

 

Radio 6 Soul & Jazz
Radio 6 is het publieke soul & jazz radiostation van Nederland. De luisteraar hoort hier vierentwintig uur per dag de beste soul en jazz. Van Miles Davis tot Caro Emerald en van Stevie Wonder tot Adele. Radio6.nl is het online platform met de radioplayer, live-beelden uit de studio, het laatste muzieknieuws, concerttips en achtergronden bij de programma’s en gedraaide muziek. Radio 6 Soul & Jazz is in heel Nederland te beluisteren op de kabel, via radio6.nl, via de Radio 6 App, satellietontvanger en via Digital Radio+, de nieuwe manier van digitaal radioluisteren.

 

Website: www.radio6.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.