Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4908
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    618454

Auteurs van dit blog

Veroniklaas maakt voor Actie Pepernoot tienduizenden kansarme kinderen blij met cadeau


de redactie

740 weergaven

Sinterklaas heeft uit handen van Erik de Zwart een cheque ontvangen om tienduizenden kansarme kinderen in Nederland blij te maken op pakjesavond. Deze kinderen wonen vaak bij (pleeg)ouders of instellingen waar geen geld is voor cadeaus. Met de Veroniklaas-actie voor Actie Pepernoot, in samenwerking met Nationaal Fonds Kinderhulp en de VriendenLoterij, kunnen deze kinderen wel een mooi Sinterklaasfeest vieren.

 

Erik de Zwart, Station Director Radio Veronica: ‘Ik ben enorm trots op het resultaat van de Grote Radio Veroniklaas Actie. Afgelopen weken hebben wij acties op touw gezet, zoals het organiseren van showcases, om zoveel mogelijk donaties binnen te halen en aandacht te vragen voor deze speciale groep kinderen. Samen met onze dj’s en de aangesloten organisaties kunnen nu 51.084 kinderen toch een cadeau krijgen op pakjesavond. Ook zij hebben nu iets om naar uit te kijken en dit is waarom wij ons zo hebben ingezet voor Actie Pepernoot.’

 

Na de feestelijke overhandiging van de cheque, heeft Sinterklaas het startsein gegeven voor de Top 1000 Allertijden van Radio Veronica. Vanaf vrijdag 5 december tot en met 13 december hoor je op Radio Veronica deze lijst der lijsten. De afgelopen weken hebben luisteraars van Radio Veronica hun favoriete Top 1000 hits doorgegeven en daarmee ook direct aan de Veroniklaas-actie gedoneerd.

 

Website: www.radioveronica.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.