Jump to content

The Netherlands

  • entries
    4,446
  • comments
    898
  • views
    207,846

Contributors to this blog

De Nacht van de Straatmuzikant op 3FM


de redactie

363 views

In het 3FM programma De Bende van Van Der Lende (PowNed) gaat bendeleider Frank van der Lende aankomende vrijdag op zoek naar de beste, gekste en meest originele straatmuzikant van Nederland. Van Zeeland tot Groningen, van oude rot in het vak tot jongeling die net gitaar heeft leren spelen: welke straatmuzikant is muzikaal, uniek en vermaakt de toevallige voorbijganger het meest?

 

Op vrijdag 6 juni verzamelt de rauwheid van de straat zich in de radiostudio van 3FM. Van 04:00 tot 06:00 uur komen de drie meest populaire straatmuzikanten van Nederland samen en hoor je dé hit die op straat het meeste geld in het laadje brengt. De drie mannen beleven dagelijks de mooiste avonturen: de beste verhalen hoor je die nacht op 3FM.

 

Luisteraars geven al de hele week hun favoriete straatmuzikanten door. Wordt Bertje Doperwtje uit Alkmaar, Gijs Winter uit Middelburg, Chuck Deely uit Den Haag de beste straatmuzikant van Nederland? Of gaat Moti uit Groningen er met de titel vandoor? De luisteraar bepaalt die nacht via de website, de sms of Whatsapp wie de beste straatmuzikant van Nederland is.

 

Website: www.3fm.nl


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...