Jump to content

blogs_blog_3

  • entries
    5018
  • comments
    1061
  • views
    656087

Contributors to this blog

Jukeboxweek op Radio 5 Nostalgia


de redactie

943 views

Radio 5 Nostalgia draait tijdens de Jukeboxweek van 14 tot en met 20 juni memorabele muziek die vroeger uit jukeboxen in cafés klonk. Luisteraars vragen hun favoriete platen aan en motiveren de keuze. Ze vertellen over een mooie herinnering of een speciaal gevoel dat hoort bij het verzoeknummer uit de jukebox.

 

Van 06:00 tot 1800 uur schallen evergreens uit de jaren 60 en 70  uit de boxen van onder anderen Elvis Presley, Neil Diamond, Dusty Springfield, The Beatles en Cliff Richard. Luisteraars kunnen de hele week meedoen met het Jukeboxspel, waarvoor ze een muziekfragment van een versneld liedje moeten raden. Op vrijdag 20 juni draait de publiek nostalgische zender van 12:00-18:00 uur de Jukeboxweek Top 100, met de meest aangevraagde liedjes uit de jukebox.

 

Radio 5 Nostalgia is het sfeervolle publieke radiostation met vooral evergreens uit de jaren 60 en 70 in combinatie met informatie en service. Radio 5 Nostalgia is voor alle luisteraars vanaf 55 jaar en voor iedereen die houdt van de goede muziek van weleer. Het station is zeven dagen per week overal in Nederland te beluisteren via de kabel (bel gratis 0800-0900500 voor kabelfrequenties), Digital Radio+, de ether op 747 kHZ middengolf, online via livestream op de website van Radio 5 en met de iPhone app van Radio 5. In Zuid-Limburg is Radio 5 ook te ontvangen op 1251 kHz middengolf.

 

Website: www.radio5nostalgia.nl


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.