Jump to content

Belgium

Sign in to follow this  
  • entries
    495
  • comments
    18
  • views
    13,903

Contributors to this blog

Kris Peeters trekt Marathonradio op gang

Sign in to follow this  
de redactie

93 views

Kris Peeters heeft vanochtend Marathonradio op het Vlaamse MNM officieel geopend. Hij mocht het eerste “Barackske” doen en wenste alle studenten het allerbeste voor de examens. “Ik wens alle studenten tegen 23 juni een goed resultaat en Vlaanderen en ons land een regering”, aldus de minister-president.

 

Van vrijdag 6 tot en met maandag 23 juni maken Peter Van de Veire en Tom De Cock Marathonradio op MNM. Achttien dagen lang steken de dj’s blokkende studenten een hart onder de riem met een non-stop radioprogramma.

 

Om de 24 uur wisselen de dj’s elkaar af. “Tom en ik zorgen ervoor dat alle studenten goed voorbereid zijn voor hun examens. Van 6 tot en met 23 juni is MNM één groot forum waar studie- en ontspanningstips uitgewisseld worden. En uiteraard draaien Tom en ik de allerbeste muziek voor tijdens het blokken of als ontspanning”, legt Peter Van de Veire uit.

 

Website: www.mnm.be

 


Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.