Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4870
  • opmerkingen
    1024
  • weergaven
    563006

Auteurs van dit blog

NPO tekent contract met Ericsson voor zes jaar


de redactie

488 weergaven

De Nederlandse Publieke Omroep (NPO) heeft zijn contract voor radiodiensten met Ericsson met zes jaar verlengd. Het contract heeft betrekking op de dienstverlening voor de zes publieke radiostations en tevens heeft de NPO de mogelijkheid de overeenkomst te verlengen. Vanaf 2015 coördineert en beheert Ericsson het uitzendproces voor de zes radiozenders, waarbij de focus ligt op het garanderen van kwaliteit, continuïteit, efficiency en innovatie.

 

Takenpakket
Ericsson wordt onder meer verantwoordelijk voor de uitvoering en het beheer van de Centrale Playout Radio (CPR). De diensten bestaan verder uit ondersteuning en coördinatie voor het productiepersoneel evenals ondersteuning, beheer en onderhoud van de diverse technische systemen. Daarnaast zal Ericsson expertise bieden op het gebied van projectmanagement, supply chain management en systeemintegratie. Per jaar zal Ericsson naar schatting zo’n 50.000 uren aan de NPO leveren.

 

Ericsson draagt zorg voor alle diensten die het mogelijk maken om zowel opgenomen als live radioprogramma´s van de NPO-zenders Radio 1, Radio 2, 3FM, Radio 4, Radio 5 en Radio 6 uit te zenden en te distribueren. De radioprogramma´s worden geproduceerd in de radiostudio´s van de NPO in Hilversum, ondersteund door Ericsson-medewerkers.

 

Betrouwbare partner
“Ericsson is een betrouwbare partner van de NPO. Haar broadcast- en mediadiensten bieden de combinatie van schaalgrootte en de vaardigheden die wij nodig hebben”, aldus Cees de Bruin, Director Distribution, Technology & Broadcast bij NPO. “Onze luisteraars zijn het belangrijkste voor ons en Ericsson levert de technische expertise die ons in staat stelt ons te concentreren op het produceren van geweldige content.”

 

Website: www.npo.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.