Jump to content

blogs_blog_3

  • entries
    5018
  • comments
    1061
  • views
    656081

Contributors to this blog

Somertijd tijdens WK vanuit Scheveningen


de redactie

685 views

De Radio Veronica middagshow Somertijd is tijdens het WK voetbal de komende weken live vanuit Scheveningen te horen. Tot en met maandag 23 juni staat Somertijd dagelijks tussen 16:00 en 19:00 uur in het teken van het WK in Brazilië. Luisteraars kunnen tijdens deze uitzendingen felbegeerde tickets voor de WK-finalewedstrijd in Rio de Janeiro winnen.

 

De komende WK-periode staat het team van Somertijd met een grote mobiele radiostudio op de boulevard in Scheveningen. Zij nemen elke werkdag de wedstrijden en het nieuws rond het WK voetbal door. Reporters van Telesport geven rechtstreeks vanuit Brazilië de laatste updates van het Nederlandse elftal. Radio Veronica werkt tijdens deze periode ook nauw samen met het tv-programma VI Oranje. Voetbalkenners en BN’ers die de uitzendingen van VI in het Kurhaus iets verderop bijwonen, schuiven ook regelmatig bij de mannen van Somertijd aan om over Oranje te praten. Tijdens de middagshow maken luisteraars kans op de hoofdprijs: tickets voor de WK-finale in Brazilië!

 

Somertijd wordt tot en met maandag 23 juni vanuit Scheveningen gepresenteerd door Radio Veronica jock Mark van der Molen, DJ Sven en Carsten van Dijk. In de weekenden is dj Silvan Stoet vanuit Scheveningen te horen.

 

Website: www.radioveronica.nl


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.