Jump to content

The Netherlands

  • entries
    3,656
  • comments
    628
  • views
    96,386

Contributors to this blog

Filemon Wesselink nieuwe presentator De Overnachting

Sign in to follow this  
de redactie

177 views

Het BNN-programma De Overnachting op Radio 1 krijgt na vier jaar een nieuwe presentator. Filemon Wesselink neemt vanaf zaterdagnacht 9 augustus het presentatiestokje over van Patrick Lodiers. In De Overnachting komt iedere week een prominente gast logeren in een hotel in Amsterdam. Voor het slapen gaan wordt met de uiteenlopende gasten gepraat over daden, dromen en passies. Patrick presenteert het programma zaterdag 2 augustus om 00.00 uur voor de laatste keer. Hij ontvangt singer-songwriter Tim Knol. Vanaf zaterdag 9 augustus is Filemon samen met een gast wekelijks te horen om 00.00 uur bij BNN op Radio 1.

 

In De Overnachting wordt vooral gepraat, gelachen en gemijmerd. Natuurlijk draait Filemon ook af en toe een muziekje zodat hij samen met zijn gast even een drankje kan drinken. Filemon heeft er zin in: ‘Er zijn niet veel kansen om mensen een uur lang te interviewen. Een lang interview is uiteindelijk het mooiste en spannendste om te doen’.

 

Patrick maakt de overstap naar KRO-NCRV en zegt over zijn afscheid: ‘Met hartzeer neem ik afscheid van De Overnachting. De wekelijkse bijzondere gesprekken op de hotelkamer ga ik absoluut missen. Een uur lang, in intieme sfeer, politici, kunstenaars, sporters, soms zelfs helden interviewen…leerzamer wordt het niet. Ik hoop dat mijn laatste gast, Tim Knol, een passend afscheidslied zal spelen.’

 

Website: www.bnn.nl


Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.