Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4898
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    612847

Auteurs van dit blog

Dicky Woodstock Popfestival bij RTV Oost


de redactie

466 weergaven

Van donderdag 31 juli tot en met zaterdag 2 augustus vindt het 26e Dicky Woodstock Popfestival plaats in Steenwijkerwold. Het festival dat 25 jaar geleden begon met 4 bands, is uitgegroeid tot een 3-daags festival voor jong en oud. Drie dagen lang treden tientallen bands in vier tenten op. RTV Oost doet uitgebreid verslag van het festival.

 

Op donderdag-, vrijdag en zaterdagavond is op de website van RTV Oost een aflevering van Dicky Woodstock-reports te bekijken met het illustere verslaggeversduo Gea en Bea. Vrijdag is RTV Oost de hele dag in Steenwijkerwold met radiobijdragen en om 17.20 uur de live televisie-uitzending van ‘Heerlijk Overijssel’ die de hele avond wordt herhaald. Op zondag 3 augustus zendt TV Oost alle hoogtepunten van het festival nog een keer uit om 17.05 uur in een Dicky Woodstock special. Deze special wordt elk uur herhaald.

 

Dicky Woodstock Popfestival
De Britse zangeres Kim Wilde treedt op tijdens het 26ste Dicky Woodstock Popfestival in Steenwijkerwold. Naast deze internationale ster zijn Normaal, Vandenberg’s Moonkings, White Cowbell Oklahoma en Dilana Smith de grote namen van het festival. Verdere acts zijn onder anderen De Hûnekop, Def Americans, The Presley’s, Baby Face Nelson, Normaal, Dilana Smith, The Supreme Gentlemen, Tim Douwsma en Monique Smit, Jan Keijzer en Anny Schilder en George Baker.

 

Website: www.rtvoost.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.