Jump to content

The Netherlands

  • entries
    3,656
  • comments
    628
  • views
    96,390

Contributors to this blog

FunX live vanaf Rotterdam Unlimited

Sign in to follow this  
de redactie

158 views

De FunX studio staat dit weekend op het Hofplein in Rotterdam tijdens Rotterdam Unlimited. De FunX dj’s doen verslag vanuit het hart van het kleurrijke Rotterdamse centrum waar alles draait om live muziek, dans, eten en drinken. Vrijdag 18 juli (19:00-23:00 uur), zaterdag 19 juli (13:00-23:00 uur) en zondag 20 juli (13:00-23:00 uur) staan de FunX programma’s in het teken van het driedaagse festival. De FunX dj’s ontvangen gasten in de studio en proeven de sfeer bij de enthousiaste bezoekers.

 

Op zaterdag trekt de Straatparade vanaf half vier langs de FunX studio richting de Coolsingel, recht tegenover het hoofdpodium op het Hofplein. De mooiste kleuren en de lekkerste Latin klanken van de Cariben. De uitzendingen, maar ook de pracht en praal van de parade, zijn live in beeld en geluid te volgen via FunX Radio, FunX.nl en NPO101.

 

Naast Rotterdam Unlimited doet FunX deze zomer ook live verslag van Appelsap in het Oosterpark van Amsterdam, Latin Village in Spaarnwoude en het Encore Festival op de NDSM-werf in Amsterdam.

 

Voor meer informatie: www.funx.nl


Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.