Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4898
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    612791

Auteurs van dit blog

Tilburgse Kermis tien dagen lang live via Kermis FM


de redactie

458 weergaven

Tilburgse Kermis is ook dit jaar weer via radio, TV en het internet te volgen. Zo is Kermis FM te ontvangen via de ether in en rond Tilburg en is alles te volgen via Omroep Tilburg op 107.6 MHz in de ether en op 87.5 MHZ op de kabel in de regio Tilburg. Ook wordt er wederom samengewerkt met Omroep Brabant. Kermis FM wisselt items uit en het Kermis Journaal van Omroep Brabant wordt ook uitgezonden tijdens de nachtprogrammering van Kermis FM.

 

Ook zal er vanaf zaterdag 19 juli elke ochtend een gezamenlijke radio-uitzending worden gemaakt. Dat wil zeggen dat Omroep Brabant in beide weekenden van 09:00 tot 12:00 uur een programma bij Kermis FM in de studio komt maken. Doordeweeks zelfs van 06:00 tot 12:00 uur. Tevens is in de nachten van vrijdag op zaterdag Omroep Brabant-programma ‘Brabantse Nachten Zijn Lang’ vanuit de Kermis FM-studio te horen.

 

Alle Ziggo­klanten kunnen van 18 tot en met 21 juli de hele dag live genieten van Kermis FM via het evenementenkanaal, 999. Op het evenementenkanaal van UPC, 15, is alles wat zich afspeelt op en rond de Tilburgse Kermis nog twee dagen langer te volgen, namelijk van 18 tot en met 23 juli.

 

Door NPO 101 wordt dagelijks een liveverslag uitgezonden. De thuisblijver kan op Roze Maandag 18 juli zelfs de hele dag meekijken. NPO 101 zit voor Ziggo­klanten digitaal op kanaal 133, bij UPC op kanaal 117 en bij KPN op kanaal 314.

 

Kermis FM is ook in 2014 dagelijks live te bekijken via Omroep Tilburg. Om 20:00 uur begint de uitzending en deze loopt door totdat de kermis sluit. Verder wisselen Kermis FM en Omroep Tilburg gedurende de dag items uit die afzonderlijk gemaakt worden op de Tilburgse Kermis. Omroep Tilburg is digitaal op kanaal 40 en analoog op kanaal C22 te volgen in heel Midden-­Brabant.

 

Website: kermisfm.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.