Jump to content

blogs_blog_3

  • entries
    4850
  • comments
    1024
  • views
    527513

Contributors to this blog

Tilburgse Kermis tien dagen lang live via Kermis FM


de redactie

445 views

Tilburgse Kermis is ook dit jaar weer via radio, TV en het internet te volgen. Zo is Kermis FM te ontvangen via de ether in en rond Tilburg en is alles te volgen via Omroep Tilburg op 107.6 MHz in de ether en op 87.5 MHZ op de kabel in de regio Tilburg. Ook wordt er wederom samengewerkt met Omroep Brabant. Kermis FM wisselt items uit en het Kermis Journaal van Omroep Brabant wordt ook uitgezonden tijdens de nachtprogrammering van Kermis FM.

 

Ook zal er vanaf zaterdag 19 juli elke ochtend een gezamenlijke radio-uitzending worden gemaakt. Dat wil zeggen dat Omroep Brabant in beide weekenden van 09:00 tot 12:00 uur een programma bij Kermis FM in de studio komt maken. Doordeweeks zelfs van 06:00 tot 12:00 uur. Tevens is in de nachten van vrijdag op zaterdag Omroep Brabant-programma ‘Brabantse Nachten Zijn Lang’ vanuit de Kermis FM-studio te horen.

 

Alle Ziggo­klanten kunnen van 18 tot en met 21 juli de hele dag live genieten van Kermis FM via het evenementenkanaal, 999. Op het evenementenkanaal van UPC, 15, is alles wat zich afspeelt op en rond de Tilburgse Kermis nog twee dagen langer te volgen, namelijk van 18 tot en met 23 juli.

 

Door NPO 101 wordt dagelijks een liveverslag uitgezonden. De thuisblijver kan op Roze Maandag 18 juli zelfs de hele dag meekijken. NPO 101 zit voor Ziggo­klanten digitaal op kanaal 133, bij UPC op kanaal 117 en bij KPN op kanaal 314.

 

Kermis FM is ook in 2014 dagelijks live te bekijken via Omroep Tilburg. Om 20:00 uur begint de uitzending en deze loopt door totdat de kermis sluit. Verder wisselen Kermis FM en Omroep Tilburg gedurende de dag items uit die afzonderlijk gemaakt worden op de Tilburgse Kermis. Omroep Tilburg is digitaal op kanaal 40 en analoog op kanaal C22 te volgen in heel Midden-­Brabant.

 

Website: kermisfm.nl


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.