Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    5027
  • opmerkingen
    1064
  • weergaven
    659391

Auteurs van dit blog

ALLsportsradio doet live verslag van KNWU NK Mountainbike


de redactie

543 weergaven

Zondag 13 juli doet ALLsportsradio, in samenwerking met de Koninklijke Nederlandsche Wielren Unie (KNWU), live verslag van de Nederlandse Kampioenschappen Mountainbike. Presentator staat de gehele uitzending in verbinding met het Limburgse Noorbeek, gelegen in de gemeente Eijsden – Margraten, waar het NK zal plaatsvinden. ALLsportsradio is erbij met achtergrondreportages, interviews en een uniek live verslag van mountainbike specialisten vanaf het parcours.
Het startschot van de wedstrijd voor de heren-elite klinkt op zondag 13 juli om 14:00 uur.
Om 11.45 uur zullen Han ten Hove en Herman Strijbosch een verslag verzorgen van de vrouwen en junioren. Om 14.00 uur zullen Gerben de Knegt en Jan Weevers het stokje overnemen en verslag doen. In totaal verschijnen ongeveer 600 mountainbikers op het strijdtoneel in Noorbeek.

 

“We krijgen vaak te horen dat de discipline mountainbike weinig aandacht krijgt. Op deze manier willen we laten zien dat mountainbike ook een mooie sport is die net zo goed aandacht verdient. We zijn blij dat we een aantal experts bereid hebben gevonden om hun medewerking hieraan te verlenen. Hopelijk kunnen alle mountainbike liefhebbers op deze manier de wedstrijd ook thuis of vanaf het vakantieadres goed volgen”, aldus Huib Kloosterhuis Directeur van de KNWU.

 

ALLsportsradio
ALLsportsradio is dé nieuwe sportzender van Nederland! Op ALLsportsradio komen alle sporten aan bod. Naast de bekende sporten is er juist ook aandacht voor de minder bekende sporten. Sporten die normaliter weinig aandacht krijgen op de radio, zijn juist wel te horen op ALLsportsradio. ALLsportsradio is te beluisteren via www.allsportsradio.nl, TuneIn of rechtstreeks via de ALLsportsradio player: www.allsportsradio.nl/player


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.