Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4904
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    614614

Auteurs van dit blog

NPO Radio 2 viert de zomer met speciaal Zomerweekend


de redactie

608 weergaven

58edfc9976a6a_NPORadio2.png.a01577c45f054690b69dac86ff156917.pngNPO Radio 2 viert de zomer! Luisteraars kunnen vanaf vandaag hun ultieme zomerplaat aanvragen voor het NPO Radio 2 Zomerweekend. Van vrijdag 25 tot en met zondag 27 augustus runnen de NPO Radio 2 dj’s camping De Pampel in Hoenderloo. Dat maakten Frank van 't Hof en Paul Rabbering zojuist bekend in de middagshow op NPO Radio 2. Weer of geen weer, de dj's gaan er samen met de luisteraars en campinggasten een zomers feest van maken.
 

Zomerse sferen
Welk nummer geeft je dat heerlijke zomerse gevoel? Luisteraars kunnen op nporadio2.nl aangeven welke zomerplaat niet mag ontbreken tijdens het NPO Radio 2 Zomerweekend.
 

Naast veel zomerse muziek, hebben de NPO Radio 2 dj’s een bijzonder programma in petto. Vrijdagavond tussen 20:00 en 22:00 uur gaan de campinggasten los tijdens de NPO Radio 2 Discobingo onder muzikale begeleiding van The Big Swingers.
 

Zaterdagochtend om 09:00 uur verzorgen The BlueBirds (Elske DeWall, Krystl en Rachel Louis) een ontbijtconcert. In de middag geeft badmintonkampioen Erik Meijs een badmintonclinic. ’s Avonds zingen de NPO Radio 2 dj’s en campinggasten hun favoriete zomernummers tijdens de karaokeavond.
 

Op zondagochtend worden campinggasten en luisteraars gewekt met een ontbijtconcert van Kita Menari. Op de camping mag een jeu de boules toernooi natuurlijk niet ontbreken. Om 13:00 uur komen de jongens van pop-up bar Mooie Boules langs voor een potje petanque. Vanaf 15:00 uur gaat de BBQ aan en komen onder andere Alain Clark en Jeangu Macrooy optreden.


Kampeer mee
Luisteraars zijn van harte welkom om mee te doen aan de zomerse activiteiten. Voor vrienden of familie die een weekend kamperen goed kunnen gebruiken, houden de NPO Radio 2 dj’s kampeerplekken vrij. Bijvoorbeeld voor die ene vriendin die nooit op vakantie kan of een oom die als enige van de familie nog nooit gekampeerd heeft. Iedereen kan iemand opgeven. De winnaars mogen samen met hun gezin een weekend komen kamperen. Kijk voor meer informatie op nporadio2.nl.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.