Spring naar bijdragen

België

  • artikelen
    1118
  • opmerkingen
    41
  • weergaven
    184997

Auteurs van dit blog

Sam De Bruyn, Linde Merckpoel & Vincent Byloo presenteren Music for life 2014


de redactie

499 weergaven

Van 18 december tot kerstavond leven Studio Brussel-presentatoren Sam De Bruyn, Linde Merckpoel en Vincent Byloo zeven dagen lang buiten in de kou. Ze draaien een week lang plaatjes die luisteraars kunnen aanvragen voor het goede doel dat hen nauw aan het hart ligt. Op die manier maken ze samen met heel Vlaanderen van de week voor Kerstmis de warmste week van het jaar.

 

Op donderdag 18 december om 08:00 uur ’s morgens start de negende editie van Music for life, een week lang live vanop het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom. Het concept van de jaarlijkse solidariteitsactie van Studio Brussel is hetzelfde als dat van vorig jaar: luisteraars organiseren acties en zamelen zo geld in voor een goed doel dat hen nauw aan het hart ligt. Op die manier wil Studio Brussel de vele Vlaamse vzw’s die zich inzetten voor anderen ondersteunen.

 

Studio Brussel-nethoofd Jan Van Biesen: “Het hele jaar door, dag in, dag uit, zetten duizenden Vlamingen zich onvoorwaardelijk in om anderen te helpen. Die grote en kleine vzw’s, en de vele goede doelen en problematieken waar ze zich voor inzetten, willen we met Music for life de aandacht geven die ze verdienen.”

 

Dit jaar zijn er 861 geregistreerde goede doelen waarvoor mensen acties kunnen ondernemen. Deze goede doelen zijn allemaal Vlaamse vzw’s die zich inzetten voor de levenskwaliteit van anderen en hun omgeving. De Koning Boudewijnstichting zorgt er voor dat al het ingezamelde geld bij de juiste vzw’s terechtkomt.

 

De warmste week van het jaar
Het orgelpunt van Music for life 2014 is “De Warmste Week”, van 18 tot en met 24 december op Provinciaal Recreatiedomein De Schorre in Boom. De week voor Kerstmis is normaal gezien een van de koudste van het jaar, maar net als vorig jaar wil Studio Brussel er samen met de luisteraars de warmste week van het jaar van te maken.

 

Voor Sam De Bruyn, Linde Merckpoel en Vincent Byloo wordt het alvast niet warm tijdens De Warmste Week: zij leven en presenteren een week lang buiten in de kou.

 

Vincent Byloo, die voor het eerst Music for life mee presenteert : “We gaan een week lang buiten leven, in de kou, maar we gaan ons verwarmen aan de vele acties van de Vlamingen.”

 

De Warmste Camping
Sam, Linde en Vincent zullen niet alleen kamperen in De Schorre: wie de Music for life-presentatoren wil steunen tijdens de koude nachten, kan zich net als vorig jaar inschrijven via de webstie van Studio Brussel om een nachtje te blijven slapen op De Warmste Camping.

 

Music for life op radio en tv
Music for life is er 24/24 uur op Studio Brussel. Daarnaast wordt de solidariteitsactie ook dagelijks op Eén uitgezonden.

 

Website: stubru.be

 


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.