Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4914
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    619153

Auteurs van dit blog

NPO Radio 4 Klassiek in de Stad in Maastricht


de redactie

401 weergaven

Woensdag 26 november komt Radio 4 Klassiek in de Stad de hele dag rechtstreeks uit Maastricht. De publieke klassieke zender strijkt neer in het Centre Céramique. Luisteraars en bezoekers maken kennis met de diverse muzikale en culturele tradities die de stad in het zuiden rijk is. De presentatoren van NPO Radio 4 ontvangen gasten uit de regio en musici treden op. Een verslaggever gaat in de stad op zoek naar het geluid van Maastricht.

 

Luisteraars horen van 07:00 uur tot 17:00 uur de live uitzending van Radio 4 Klassiek in de Stad. Maastrichtse prominenten komen langs en musici die een band hebben met de stad treden op. Vanaf 09:00 uur is publiek welkom om de radio-uitzending in Maastricht gratis bij te wonen en de NPO Radio 4-presentatoren te ontmoeten. De presentatie is in handen van Margriet Vroomans (07:00-9:00 uur), Hans Smit (09:00-11:00 uur), Hans van den Boom (11:00-13:00 uur), Edwin Rutten (13:00-15:00 uur) en Hans Haffmans (15:00-17:00 uur).

 

NPO Radio 4 presenteert een verrassend programma met een regionaal tintje. In de ochtend schuift burgemeester van Maastricht Onno Hoes bij presentatrice Margriet Vroomans aan. In het Centre Céramique treden musici op, maar ook op verschillende locaties in de stad klinken intieme verrassingsconcerten. Klassieke muziek is er o.a. van jong talent van het Conservatorium, musici van de philharmonie zuidnederland, zangers van Opera Zuid, Harmonie St. Petrus en Paulus en het Amati Ensemble. Ook de muziek van bekende Maastrichtenaar André Rieu zal niet ontbreken. De uitzending eindigt om 17:00 uur met een feestelijk optreden door Saxofoonkwartet A’Meuse.

 

Voor meer informatie: www.nporadio4.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.