Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    617700

Auteurs van dit blog

Radio Veronica DJ deelt eigen collectie oude Sinterklaasintochten uit


de redactie

374 weergaven

Morgen, 11 november, start bij Radio Veronica de 80’s Top 750, de hitlijst met de beste hits uit de jaren 80. A.s. zaterdag is de intocht van Sinterklaas in Gouda. Reden voor Radio Veronica DJ Mark van der Molen om die twee aan elkaar te linken en zijn gehele collectie oude Sintintochten uit de jaren 80 op dvd te zetten en aan zijn luisteraars weg te geven.

 

Tijdens de 80’s hitlijst blikt Radio Veronica terug naar de jaren 80, met de beste eighties hits, retro Radio Veronica jingles en het spelen van het gedenkwaardige Radio Veronica spel de Roepie Roepie Vogel. Als grote Sinterklaas-fan vindt Mark het een mooie gelegenheid om deze week zijn eigen VHS collectie Sinterklaasintochten uit de jaren 80 als prijs voor zijn luisteraars weg te geven.

 

Radio Veronica DJ Mark van der Molen: ‘De jaren 80 stonden bol van veranderingen. Het afschaffen van de cent, Johan Cruijff die bij Feyenoord ging spelen én Adrie van Oorschot die als Sinterklaas het stokje doorgaf aan Bram van der Vlugt. Vorige week ontdekte ik dat mijn vriendin alle Sinterklaasintochten uit de jaren 80 nog op videoband heeft staan en die ga ik nu weggeven! Even terug naar de tijd waarin er nog onderscheid werd gemaakt tussen kruidnoten en pepernoten, Sinterklaas nog ouderwets kinderen opsloot in de zak en Aart Staartjes de mannelijke Dieuwertje Blok was!’

 

Mark van der Molen is elke werkdag tussen 19:00 en 21:00 uur bij Radio Veronica te horen. Tijdens de 80’s Top 750 geeft hij tot en met a.s. vrijdag zijn collectie Sintintochten aan luisteraars weg.

 

Website: www.radioveronica.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.