Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4879
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    603376

Auteurs van dit blog

Crush Radio en ALLsportsradio presenteren zich tijdens Open Studio Dagen 2014


de redactie

682 weergaven

Bezoekers van de Open Studio Dagen op het Media Park in Hilversum, kunnen in het weekend van zaterdag 6 en zondag 7 september uitgebreid kennismaken met de vele mogelijkheden die internetradio te bieden heeft. De online radiostations Crush Radio en ALLsportsradio, beiden gevestigd op het Media Park in Hilversum, bieden bezoekers tijdens de Open Studio Dagen een complete radio experience.
Crush Radio
Bij het talentenstation Crush Radio kun je tijdens de Open Studio Dagen radio kijken en zelf radio maken in het atrium van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Radiocoach Pierre Papa en opleidingscoördinator Timo Kamst van 3FM geven workshops en er wordt het hele weekend live radio gemaakt met bekend aanstormend dj-talent van de landelijke muziekstations. De complete programmering ziet er als volgt uit:

 

Zaterdag 6 september:
10-11 Sander Hoogendoorn (NPO 3FM)
11-13 Lex Gaarthuis (100% NL)
13-15 Angelique Houtveen (NPO Radio 6)
15-17 Mark van der Molen (Radio Veronica)

 

Zondag 7 september:
10-12 Frank van ’t Hof (NPO Radio 2)
12-14 Igmar Felicia, Rens Goseling en Joep Schrijvers (Slam!FM)
14-17 Daniel Lippens en Ivo van Breukelen (Radio 538), Barend van Deelen en Wijnand Speelman (NPO 3FM)

 

Pierre Papa van Crush Radio: “Ik ben trots op de belangeloze inzet van iedereen die meewerkt aan ons live-radio-event in Beeld en Geluid. Alles uit liefde voor radio en talent, hopelijk minstens zo leuk als vorig jaar, alle liefhebbers zijn welkom”.

 

ALLsportsradio
Ook de studio van ALLsportsradio wordt letterlijk en figuurlijk opengesteld voor publiek. Iedere bezoekers is van harte welkom om een kijkje te nemen in de studio en ook zelf iets op de radio te vertellen over zijn sport, zijn sportclub, zijn sportheld of zijn sportmoment. Daarnaast kunnen bezoekers bij ALLsportsradio ook rondom de studio volop deelnemen aan verschillende sporten, clinics, demonstraties en zelf kennismaken met de nieuwste sporten!

 

“De toekomst is al begonnen! Op de Open Studio Dagen op het Media Park zien we dit jaar dat internetradio qua radio al ‘de standaard’ is. Dat zal over een aantal jaar overal het geval zijn”, aldus Lars Schotanus van ALLsportsradio en voorzitter van de verenigde-Online Radiostations.

 

Open Studio Dagen
De Open Studio Dagen op het Media Park in Hilversum zijn inmiddels een begrip. De afgelopen jaren namen duizenden bezoekers een kijkje achter de schermen van radio en televisie. Tijdens de Open Studio Dagen vinden veel activiteiten plaats op het Media Park. De toegang tot de Open Studio Dagen is gratis.

 

Websites: www.crushhradio.nl, www.allsportsradio.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.