Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4898
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    612430

Auteurs van dit blog

De gouden glans van radio


de redactie

778 weergaven

Het is zondag 31 augustus 2014 precies 40 jaar geleden dat Radio Veronica en Radio Noordzee Internationaal hun uitzendingen moesten staken. Over Veronica werd door de jaren heen met enige regelmaat gepubliceerd omdat Veronica langer heeft uitgezonden en zijn geschiedenis tot op heden wist voort te zetten. Bij Radio Noordzee Internationaal was dat niet het geval en daarom is het goed dat nu nog eenmaal de hele geschiedenis rond het kleurrijke zendschip MEBO II op papier is gezet. De turbulente geschiedenis van Radio Noordzee Internationaal is geschreven door Ferry Eden en uitgegeven door Marc van Amstel.

 

In het boek vertellen de booteigenaren Meister en Bollier en Kapitein Harteveld hun verhaal en komen de deejays zoals Joost den Draaijer, Jan van Veen, Ferry Maat, Tony Berk, Leo van der Goot, Hans ten Hooge en Andy Archer aan het woord over hun tijd bij het station. Het is een kleurrijk boek met 160 pagina’s en 175 foto’s. Het boek is zeker de moeite waard voor zowel de toenmalige luisteraar van Radio Noordzee als de echte zeezender fan.

 

Het boek is te bestellen door € 28,79 over te maken op rekeningnummer NL83 RABO 0188 6532 79 ten name van Marc van Amstel Producties te Almere onder vermelding van Radio Noordzee boek. Vergeet niet het verzendadres waarheen het boek gestuurd moet worden erbij te vermelden. Het boek kan vanaf eind augustus ook via www.degoudenglansvanradio.nl besteld worden.

 


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.