Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4908
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    618391

Auteurs van dit blog

Sky Radio populairste radiostation volgens NOM-onderzoek


de redactie

685 weergaven

Sky Radio heeft ruim 6,5 miljoen luisteraars. Hiermee is Sky Radio de best beluisterde en populairste radiozender van ons land. Dit blijkt uit de meest actuele cijfers van het NOM Print & Doelgroep Monitor die vorige week zijn gepubliceerd. Uit het onderzoek blijkt dat 46,6% van de Nederlanders regelmatig tot vaak op Sky Radio afstemden. Dit is gelijk aan ruim 6,5 miljoen unieke luisteraars.

 

In het onderzoek komt onder meer gedetailleerde informatie over 2014 naar voren, zoals dat van iedereen in de doelgroep Vrouw 25-54 jaar die luistert naar Sky Radio 56,9% de voorkeur heeft voor een zon/strand zomervakantie.

 

Geert-Jan van der Snoek, CEO Telegraaf Media Groep: “De uitkomst van het onderzoek is een prachtig resultaat voor ons radiostation. Het toont aan dat we de meeste luisteraars in Nederland bereiken. Dit is hét bewijs dat Sky Radio eigenlijk niet mag ontbreken in iedere radiocampagne.”

 

Het NOM Print & Doelgroep Monitor onderzoek is een onderzoek onder 21.000 respondenten met zowel media- als consumentengegevens. Men verzamelt gedetailleerde informatie over bijvoorbeeld vrijetijdsbesteding, interesses en activiteiten, gebruik van producten en merken op gebied van cosmetica, voeding, apparatuur en financiën, maar ook over autobezit en gebruik en winkelbezoek. De cijfers worden twee keer per jaar geüpdate en gepubliceerd.

 

Website: skyradio.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.