Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4902
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    614280

Auteurs van dit blog

Frank van der Lende vaart mee tijdens de Gay Pride


de redactie

315 weergaven

Getoupeerd haar, vetkuiven, tattoo’s: het oog wil wat, maar het gaat natuurlijk vooral om de liefde voor de liefde op de boot van Frank <3. BNN-DJ Frank van der Lende vaart aanstaande zaterdag met zijn megagrote hart door de grachten tijdens de Amsterdamse Canal Parade om de liefde te verspreiden. Met speciale live-optredens van Douwe Bob, Rondé en Handsome Poets rockt Franks boot in het thema Rock ’n Roll Sailors. Naast deze muzikale vrienden van Frank <3 varen er ook collega’s en luisteraars mee.

 

Frank: “Ik ben trots als Nederlander en Amsterdammer dat wij de Gaypride zo uitgebreid vieren en nóg trotser dat ik met een eigen boot mee mag varen. Leve de liefde!”

 

Douwe Bob wist vorige week nog niet zeker of hij erbij kon zijn, maar inmiddels heeft hij laten weten zaterdag op de boot te staan. Hij heeft zelfs speciaal voor deze gelegenheid zijn eigen versie van de roze kneiter I Will Survive van Gloria Gaynor gemaakt. De band Handsome Poets is ook van de partij en heeft het nummer Girls and Boys van Blur onder handen genomen. De band Rondé houdt het nog even spannend en laat zaterdag op de boot hun roze evergreen horen.

 

De boot van Frank <3 start zaterdag 1 augustus met dit spektakel om 13:30 uur tijdens de Canal Parade in Amsterdam. Natuurlijk zal Frank hier verslag van doen op zijn Facebook en Twitter.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.