Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    617750

Auteurs van dit blog

Sfeervolle programma’s rond de feestdagen bij Omroep West


de redactie

347 weergaven

Tijdens en rond de feestdagen brengen TV West en Radio West sfeervolle programma’s. Op Eerste Kerstdag een het kerstconcert van het Atheneum Kamerorkert en een natuurfilm over de Krimpenerwaard. Op Tweede kerstdag zendt TV West een programma uit waarin optredens te zien zijn vanuit de Nieuwe Kerk in Delft. Ook zet de regionale omroep alle gebeurtenissen van 2015 op een rijtje in het TV West Jaaroverzicht en luidt Sjaak Bral het jaar traditiegetrouw uit met Vaarwel 2015. Op 1 januari is het TV West Nieuws vanaf ’s morgens 07:00 uur live te zien met extra uitzendingen, waaronder een rechtstreeks verslag van de Nieuwjaarsduik in Scheveningen.

 

Kerstmuziek op Radio en TV West
Op Radio West presenteren ‘Ouwe Joekel’ Leen Huisman en Johan Overdevest een speciaal kerstprogramma. Vanaf 10.00 uur op Eerste Kerstdag is het programma ‘Vrolijk Kerstfeest’ te beluisteren.

 

Op TV West is op Eerste Kerstdag een registratie te zien van het feestelijke Kerstconcert dat het Atheneum Kamerorkest van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag speelt in de Nieuwe Kerk in Den Haag, onder leiding van Arjan Tien. Het concert is op vrijdag 25 december vanaf 13.10 te zien op TV West.

 

Natuur
‘Polder – Overleven in de Krimpenerwaard’ is een bijzondere film die de loop van de seizoenen volgt in de Krimpenerwaard. Op deze manier zien we alle karakters, zoals de buizerd, de haas en de zilverreiger ‘opgroeien’. De hele levenscyclus komt aan bod, van het baltsen en paren in winter en lente, nestelen en geboorte in lente en zomer tot het vertrekken van de zomergasten en het overleven in de herfst en winter. Vanaf 13.55 uur op TV West, met daarna nog herhalingen.

 

Jaaroverzicht
Aan het einde van het jaar kijken we altijd graag terug naar wat het afgelopen jaar ons heeft gebracht. In het TV West Jaaroverzicht zijn alle hoogtepunten uit het nieuws en andere programma’s van TV West te zien. Herman Nanninga leidt de kijker door 2015, van 27 t/m 30 december steeds vanaf 17.40 uur op TV West

 

Oud & Nieuw
Bij oudejaarsavond hoort een komische en kritische blik op het afgelopen jaar door Sjaak Bral. In Vaarwel 2015 kijkt hij op zijn eigen manier terug op het afgelopen jaar. Vaarwel 2015 is te zien op TV West én te horen op Radio West op 31 december.

 

Op TV West vanaf 19:00 uur op oudejaarsavond. Op Radio West vanaf 20:00 uur om het uur (dus 22:00 uur, 24:00 uur, etc) gedurende de hele nacht.

 

Op 1 januari brengt het TV West Nieuws vanaf ’s morgens 07:00 uur extra uitzendingen met een terugblik op oudejaarsnacht en met een live verslag van de Nieuwjaarsduik in Scheveningen vanaf 11:30 uur.

 

Alles op een rijtje
Op de website omroepwest.nl/kerst staat alles op en rijtje, inclusief alle uitzendtijden.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.