Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    617419

Auteurs van dit blog

00’s Dance Weekend op Fresh FM


de redactie

356 weergaven

Van vrijdag 27 tot en met zondag 29 november draait Fresh FM alleen nummers uit de 00’s. De aftrap is vrijdag 12:00 uur met Peter van Leeuwen en Frank Schildkamp die eenmalig de Feel Good 40 in een ander jasje steken.

 

Vrijdag start de radiozender Fresh FM de eerste editie van het 00’s Dance Weekend. De luisteraars horen drie dagen muziek uit het vorige decennium. Vooral de luisteraar staat hierbij centraal, de zender heeft veel plaats gemaakt voor favorieten uit de 00’s. Aanleiding hiervoor is de nog altijd grote populariteit onder muziek de genoemde jaren.

 

Ook de DJ’s van het radiostation zijn razend enthousiast. DJ Jurgen, DJ Jean, Lucien Foort, Michel de Hey en Peter van Leeuwen dragen maar wat graag hun steentje bij tijdens deze eerste editie. Met hun natuurlijk velen anderen, zo zal ook Turbulentie compleet in het teken van de 00’s staan.

 

Programmaleider Coen Bom: “Gezien de grote populariteit van het 90’s Dance Weekend is dit eigenlijk een heel logisch vervolg. Dagelijks krijgen we een hele hoop verzoekjes binnen voor tracks uit de jaren 2000 t/m 2009, daar wijden we graag een compleet weekend aan toe.’’

 

Om vrijdag 12:00 uur is de aftrap met de Feel Good Four-Zero. De 40 beste nummers van dit moment worden afgewisseld met de 40 populairste tracks uit de 00’s. Het roer wordt om 18:00 overgenomen door Mark van Dale en Erwin van der Bliek met hun radioshow Turbulentie, welke ook compleet in het 00’s thema staat.

 

Website: fresh.fm


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.