Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    617661

Auteurs van dit blog

Stichting verenigde-Online Radiostations breidt verder uit


de redactie

322 weergaven

Vier nieuwe online-radiostations sluiten zich aan bij v-OR
De stichting verenigde-Online Radiostations (v-OR) heeft zich de aflopen weken versterkt met 4 nieuwe online-radiostations. Soul Radio, Kinderradio.FM, ALLportsradio en New Business Radio hebben zich aangesloten bij de stichting. De stichting werd in 2012 opgericht door Traffic Radio en Pinguinradio, met als doel om de internet radiomarkt verder te professionaliseren.

 

“Toen we met onze stichting begonnen, was het voor de markt nog een beetje ‘de kat uit de boom kijken’ hoe de internet radiomarkt zich zou gaan ontwikkelen. Dat is inmiddels geen vraag meer en wij zien dan ook dat de markt steeds meer overtuigd is dat internet de nieuwe standaard gaat worden voor radio in plaats van de huidige FM. Mooi dus dat we ons de afgelopen tijd weer hebben kunnen versterken met vijf nieuwe online-radiostations, die allemaal vanuit hun eigen niche de nodige kennis en ervaring met zich meebrengen”, aldus v-ORzitter Lars Schotanus.

 

Professionalisering online radiomarkt
De v-OR wil met deze bundeling van krachten de ontwikkeling en professionalisering van de online radiomarkt in Nederland stimuleren.

 

Voor en door online radiostations
De stichting v-OR is er speciaal voor en door online-radiostations in Nederland. Ieder online radiostation dat uitsluitend via internet te beluisteren, en niet in het bezit is van een AM of FM frequentie, kan zich aansluiten bij de v-OR.

 

Over de v-OR
De verenigde-Online Radiostations (v-OR) is een stichting met als doel om de gemeenschappelijke belangen van online radio exploitanten te behartigen en te vertegenwoordigen. De v-OR wil met deze bundeling van krachten de ontwikkeling en professionalisering van de online radiomarkt in Nederland stimuleren.

 

Website: v-or.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.