Jump to content

Start stemmen voor Evergreen Top 1000 van NPO Radio 5

Sign in to follow this  
de redactie

203 views

De stembus voor de Evergreen Top 1000 is open. De presentatoren van NPO Radio 5 gaven zojuist gezamenlijk het startsein voor de stemperiode met een druk op de rode knop in de studio. Tot en met 11 september kiezen luisteraars hun favoriete evergreens via www.nporadio5.nl. De keuzelijst biedt platen die de luisteraar van NPO Radio 5 nog altijd raken en de Evergreen Top 1000 tot de best beluisterde week van het jaar maken.

 

De Evergreen Top 1000 klinkt van 21 tot en met 25 september op de nostalgische publieke zender.

 

In de stemperiode draait NPO Radio de hele dag platen uit de keuzelijst. Evergreens van The Beatles, ABBA, Elvis Presley, Cliff Richard en The Everly Brothers, maar ook Boudewijn de Groot, The Cats, George Baker Selection en Willeke Alberti. Govert van Brakel presenteert elke dag twee maal het Evergreen Top1000 journaal met het laatste stemnieuws, leuke en interessante evergreenfeitjes en statistieken.

 

Vrijdag 11 september sluit de stemperiode af met de stemfinaledag. Niet alleen luisteraars kiezen dan nog hun favorieten, ook bekende Nederlanders die daarvoor in de Radio 5 studio langskomen.

 

Maandag 21 september om 7.00 uur start de zevende editie van de Evergreen Top 1000 op NPO Radio 5. De publieke nostalgische zender draait tot en met vrijdag 25 september 19.00 uur duizend evergreens. De NPO Radio 5 presentatoren tellen in 5 dagen af naar de nummer 1. Vorig jaar bereikte de populaire week op NPO Radio 5 ruim 2,8 miljoen Nederlanders.

 

NPO Radio 5
De luisteraar hoort op NPO Radio 5 classics en evergreens in combinatie met nieuws, informatie en service. De publieke zender is voor alle luisteraars die de goede muziek van vooral de jaren 60 en 70 én een prettige sfeer waarderen.
NPO Radio 5 is overal in Nederland te beluisteren via de kabel (bel gratis 0800-0900500 voor kabelfrequenties), online via de livestream op nporadio5.nl, met de app van NPO Radio 5 en Digital Radio+.

 

Voor meer informatie: www.nporadio5.nl

 

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.