Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    617431

Auteurs van dit blog

Joris Reer nieuwe presentator Traffic Radio


de redactie

378 weergaven

Joris Reer start maandag 31 augustus a.s. als nieuwe presentator op Traffic Radio. Hij neemt op filedagen, van maandag tot en met vrijdag tussen 17:00 en 19:00 uur, het middagprogramma Traffic Radio LIVE! voor zijn rekening.

 

Traffic Radio LIVE! is het enige radio programma op de Nederlandse radio waar het echt om de spits draait. Elke file-dag hoor je in Traffic Radio LIVE! een live verslag de avondspits. Met de meest actuele verkeerssituatie, flitsers, OV reisinfo, interviews en reacties en tips van medeweggebruikers. Regelmatig schuiven ook BN-ers aan als sidekick om de file-informatie voor te lezen.

 

“Ik kan niet wachten om Nederland te vergezellen in de avondspits. Ik ben van nature nieuwsgierig en behulpzaam. Luisteraars bijpraten over het verkeer en de files is dus iets waar ik me helemaal in thuis voel”, aldus Joris Reer.

 

Ron Lemmens, station manager Traffic Radio: “Ik ben blij om Joris in het team toe te kunnen voegen. Ik weet zeker dat hij met zijn positieve stemgeluid en creatieve inslag de avondspits op een leuke en interessante manier kan verslaan”.

 

Joris Reer
Joris is al sinds zijn vroege tienerjaren druk met radio maken. Eerst bij verschillende lokale omroepen in Eindhoven en Rotterdam, later ook nog bij het Noord-Hollandse Wild FM Hitradio en achter de schermen bij Radio 10. Sinds afgelopen zomer is hij ook al te beluisteren op één van de zusterstations van Traffic Radio, de nieuwe zakenzender New Business Radio.

 

Traffic Radio
Traffic Radio is dé verkeerszender van Nederland. Het station speelt volledig in op de ontwikkeling dat steeds meer mensen radio luisteren via (mobiel) internet en op de verwachting dat iedereen in de toekomst ook over internet(radio) onderweg beschikt.

 

Traffic Radio is overal te beluisteren via internet (www.trafficradio.nl) en onderweg via de gratis app voor iPhone en Android.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.