Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4916
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    620293

Auteurs van dit blog

NPO Radio 1-luisteraars kiezen favoriete Jack van Gelder-moment


de redactie

433 weergaven

Vrijdag 4 september staat NPO Radio 1 tussen 13:00 en 14:00 uur helemaal in het teken van het afscheid van de meest populaire sportcommentator van Nederland: Jack van Gelder. Met het kiezen van een Top 3 van de beste Jack van Gelder-momenten op de radio, nemen NPO Radio 1-luisteraars afscheid van de sportcommentator die 40 jaar in dienst was bij de publieke omroep.

 

Vanaf vandaag kiezen luisteraars op stemmen.radio1.nl hun favoriete sportfragment uit de loopbaan van Jack van Gelder. Van de legendarische “Dennis Bergkamp, Dennis Bergkamp, Dennis Bergkamp” uit het WK van 1998 tot “Pang. In de Face” na de snoekduik van Van Persie op het WK van 2014 in Brazilië: luisteraars bepalen welke drie fragmenten symbool staan voor de afgelopen 40 jaar van het radiofenomeen.

 

Vrijdag 4 september markeert het Radio 1-programma Jack van Gelder – daar gaat ‘ie het einde van zijn carrière bij de publieke omroep. NPO Radio 1-presentator Jurgen van den Berg en NPO 3FM-dj Giel Beelen blikken als bijzonder gelegenheidsduo samen met Van Gelder terug op de afgelopen 40 jaar: een feestelijke uitzending vol gasten, memorabele anekdotes en interviews, en het meest populaire Jack van Gelder-moment volgens de luisteraar.

 

Jack van Gelder doet zondag 6 september voor het laatst op NPO Radio 1 verslag van de voetbalwedstrijd van het Nederlands elftal tegen Turkije. Vanaf 15 september gaat Van Gelder aan de slag bij betaalkanaal Sport 1.

 

Website: www.nporadio1.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.