Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4877
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    603029

Auteurs van dit blog

5.38 kilometer hardlopen met het Evers Staat Op team voor goed doel


de redactie

644 weergaven

538.png.43289991c7e12e4a430f46b5ba8a8c91.pngEdwin Evers en zijn team nodigen 538-luisteraars en bekende vrienden van de ochtendshow uit om op zaterdag 9 september aanstaande samen de 'Evers Staat Op Run' te lopen. De afstand van één ronde van de recreatieve sponsorloop is 5.38 kilometer en de opbrengst gaat volledig naar het Ronald McDonald Kinderfonds. Speciaal voor de gelegenheid verzorgen Edwin, Rick, Niels en Jelte op deze dag tussen 10:00 en 15:00 uur een live-uitzending van Evers Staat Op die geheel in het teken staat van de fun run. De inschrijving is vanmorgen gestart via 538.nl. De ‘Evers Staat Op Run’ is zaterdag 9 september live te volgen op Radio 538 en via 538.nl.


538-dj Edwin Evers: ‘Het idee voor de Evers Staat Op Run ontstond spontaan in de uitzending, nadat ik na maanden weer een keer had hardgelopen. Het moet vooral een hele gezellige run worden en we hopen natuurlijk samen met de luisteraars zoveel mogelijk geld op te halen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Ik ga deze week ook de bekende vrienden van de show vragen om mee te lopen.’


Evers Staat Op Run
Op zaterdag 9 september zet het team van Evers Staat Op zich samen met luisteraars en vrienden van de show in om geld op te halen voor het Ronald McDonald Kinderfonds door middel van een recreatieve hardloopwedstrijd. De Evers Staat Op Run wordt georganiseerd in het Science Park in Amsterdam. Lopers doneren € 15,- inschrijfgeld en kunnen via hun persoonlijke actiepagina sponsors werven. De fun run heeft een afstand van 5.38 kilometer, maar deelnemers mogen naargelang hun enthousiasme zo veel rondes lopen als ze willen om zo zoveel mogelijk geld op te halen. De volledige opbrengst gaat naar het Ronald McDonald Kinderfonds, dat al ruim dertig jaar zorgt dat families met een ziek of zorgintensief kind in Nederland optimaal voor hun kind kunnen zorgen en dichtbij elkaar kunnen zijn.


Ronald McDonald Huis Groningen
In het Ronald McDonald Huis Groningen logeren ouders en broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Universitair Medisch Centrum Groningen. Hierdoor zijn ouders altijd dicht bij hun zieke kind. Het Huis is meer dan een bed vlak bij het ziekenhuis; het is voor ouders van zieke kinderen ook een plek om tot rust te komen en steun te vinden bij andere ouders en vrijwilligers.Het Ronald McDonald Huis Groningen krijgt geen subsidie en is afhankelijk van donateurs, sponsors en vrijwilligers.


Het Ronald McDonald Huis heeft 24 gastenkamers en al jaren bedraagt het bezettingspercentage meer dan 90%. Naar verwachting zal de behoefte aan het Huis in de toekomst onverminderd groot blijven. Om die reden wil het Huis graag uitbreiden van 24 naar 28 kamers. De opbrengst van de Evers Staat Op Run zal hier volledig aan worden besteed.


De ‘Evers Staat Op Run’ is zaterdag 9 september tussen 10:00 en 15:00 uur live te volgen op Radio 538 en via 538.nl.

0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.