Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4904
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    614488

Auteurs van dit blog

Classic FM op zoek naar leukste kleinkind


de redactie

391 weergaven

Classic FM start met een zoektocht naar het leukste kleinkind van Nederland. Vanaf vandaag kunnen grootouders hun oogappels voor deze sympathieke actie aanmelden. Het station met klassieke muziek voor iedereen organiseert voor de derde keer de Kleinkind van het Jaar verkiezing. Ieder kleinkind is uiteraard uniek, maar wie is volgens de jury het meest bijzonder van allemaal? Is hij of zij ontzettend schattig, lief, grappig, mooi, sterk of juist ontroerend? Kleinkinderen kunnen tot en met 14 september worden aangemeld op de website van Classic FM.

 

Luisteraars bepalen daarna welke tien kleinkinderen doorgaan naar de finale op 5 oktober in het Dolfinarium in Harderwijk. Daar worden de tien finalistjes samen met hun opa en/of oma in het zonnetje gezet. Een jury bestaande uit grootouders Mary Borsato, Gerda Havertong, Piet Paulusma en Margot Veerman, hoofdredacteur van TROTS Magazine, kiest het Kleinkind van het Jaar 2014.

 

Het Kleinkind van het Jaar wint een vakantieverblijf in de vakantiehuizen van Egmond Binnen Buiten, een fotoshoot in TROTS Magazine, hét tijdschrift voor oma’s en opa’s en een jaarabonnement van het Dolfinarium.

 

Cordaid Kinderstem
De opbrengst van de stemkosten komt ten goede aan Cordaid Kinderstem. Cordaid Kinderstem zet zich in voor kinderen in ontwikkelingslanden die onze steun het hardst nodig hebben. Zij helpen ze aan een stabiele, veilige thuisbasis én goed onderwijs. Kijk voor meer informatie op de website van Cordaid Kinderstem.

 

Website: www.classicfm.nl, www.cordaidkinderstem.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.