Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4907
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    617579

Auteurs van dit blog

Manuëla Kemp presenteert Wekker-Wakker!


de redactie

761 weergaven

Luisteraars van het radioprogramma Wekker-Wakker! hebben al kennis gemaakt met Manuëla Kemp als nieuwe presentatrice. Deze zomer viel zij succesvol in bij deze dagelijkse ochtendshow van MAX op NPO Radio 5.  Moeiteloos heeft Manuela zich tot de nieuwe Wekker–Wakker! stem geprofileerd. Luisteraars laten dan ook volop hun waardering blijken. Radio is geen onbekend terrein voor haar; in de jaren 80 maakte ze haar eigen programma’s voor radiopiraat ‘Dynamic’. Daarna was ze te horen bij Arrow Classic Rock.

 

Jan Slagter, directeur MAX: “Het Wekker-Wakker! team is weer op volle sterkte met Manuëla aan boord en daar zijn we heel blij mee. We kijken dan ook enorm uit naar een nieuw seizoen prachtige radio!”

 

Manuëla Kemp: “Ik heb een grote en brede liefde voor muziek. Van klassiek tot country en van rock tot chanson; in mijn platenkast vind je het allemaal. Ik ben dan ook ontzettend blij dat ik nu bij Wekker-Wakker! ga werken. Omdat ik in de zomermaanden al inviel als co-presentator naast Henk Mouwe, weet ik in wat voor team ik terecht kom. Het programma, de muziek en de manier waarop we met elkaar werken is fantastisch. Dat ik elke dag heel vroeg mijn twee wekkers hoor gaan, neem ik voor lief. Ik was al behoorlijk matineus, maar nu met een heerlijke reden.”

 

Website: www.wekkerwakker.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.