Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4902
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    614111

Auteurs van dit blog

Sterren.nl Radio op locatie bij Dutch Valley


de redactie

526 weergaven

Sterren.nl Radio is zaterdag 9 augustus te vinden in Spaarnwoude bij het Nederlandse festival Dutch Valley. Tussen 14:00 uur en 22:00 uur presenteren dj’s Richard van Tijn, Marcel Van Dorssen, Joey Koeijvoets en Dominic Schep live hun radio-uitzendingen vanaf het festival. Fred Siebelink en John Schaap zijn de vliegende reporters op het festival en bevinden zich de hele dag tussen het publiek en de artiesten. De radiowagen staat op de festivalweide naast Crazy Pianos en heeft uitzicht over het hoofdpodium.

 

Artiesten
Zoals altijd tijdens Sterren.nl Radio op locatie, is het backstage een komen en gaan van artiesten en wordt er verslag gedaan van de bekende gezelligheid. Onder anderen Django Wagner, Gebroeders Ko, George Baker, Helemaal Hollands, Jan & Anny, Jannes, Marianne Weber, Mike & Colin, Monique Smit, Tim Douwsma en Thomas Berge treden op tijdens Dutch Valley en de Radio dj’s van Sterren.nl spreken ze allemaal.

 

Radio-uitzendingen
14:00-17:00 uur – Joey Koeijvoets
17:00-19:00 uur – Dominic Schep
19:00-22:00 uur – Marcel Van Dorssen

 

Online
Via www.sterren.nl wordt er zowel audio als video gestreamed en kunnen bezoekers van de site de hele dag meekijken via de webcam. Voor en achter de schermen maakt Monique Smit de leukste reportages die te zien zijn op www.sterren.nl.

 

Selfie-actie
Daarnaast organiseert Sterren.nl een heuse selfie-actie. Bezoekers van het Dutch Valley festival kunnen de hele dag via Twitter naar @sterrennl de leukste, gekste, origineelste selfie’s met ‘iets’ of ‘iemand’ van Sterren.nl insturen. Ieder uur winnen de personen achter de vijf leukste ingezonden foto’s twee kaarten voor het verjaardagsfeest van de TROS: De Beste Zangers van Nederland feliciteren 50 jaar TROS.

 

Website: www.sterren.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.