Jump to content

Belgium

Sign in to follow this  
 • entries
  723
 • comments
  32
 • views
  24,769

Contributors to this blog

De Meneren Wauters kapen de Madammen op Radio 2

Sign in to follow this  
de redactie

154 views

De luisteraars van Radio 2 kregen vandaag geen Madammen te horen op Radio 2, want De Meneren hebben De Madammen gekaapt. Koen en Kris Wauters van Clouseau preseerden tussen 10:00 en 12:00 uur hun versie van De Meneren. Met aangepaste onderwerpen, aangepaste muziek en een heel eigen presenteerstijl. Goed gedaan heren! En wat vonden zij ervan?

 

Koen: “Het was zeer leuk om doen en het is voorbijgevlogen. Het was echt onze uitzending, met de gasten die we zelf hebben gekozen en de plaatjes natuulijk. Met dank ook aan de redactie en De Madammen van Radio 2 voor de goede voorbereiding. Er komt veel bij kijken, maar voor mij mag het nog wat chaotischer, daar hou ik wel van!”

 

En ook broer Kris is gebeten door de magie van radio: “We zijn al vaak bij radio’s te gast geweest, maar dit was de eerste keer dat we echt een volledige radio-uitzending presenteerden en echt: dit smaakt naar meer, zeker weten!”

 

Website: www.radio2.be/de-madammen/de-meneren-kapen-de-madammen


Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


 • Blog reacties×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, Privacy Policy and We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.