Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4902
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    614060

Auteurs van dit blog

Nieuw radio station voor kinderen en hun ouders


de redactie

380 weergaven

Op veler verzoek lanceert MyRadio vandaag in samenwerking met Kidz-DJ een nieuw radio station, speciaal voor kinderen en hun ouders. Bij Kidz-DJ Radio zijn de bekende popklassiekers in een nieuw jasje gestoken. De hits van toen, maar dan voorzien van Nederlandste teksten, met aansprekende thema’s voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Kidsmuziek én een feest der herkenning voor volwassen. Bij Kidz-DJ Radio hoor je natuurlijk ook de grote hits voor kids van nu.

 

Mijn Pappa Die Is Cool (Daddy Cool), Wij Gaan Lekker Springen (Walking On Sunshine), Ik Ben DJ (Thriller), Feest (Fame) en Zout en Peper (Push It): oude hits herleven bij Kidz-DJ Radio. Ook artiesten die nu populair zijn bij de jonge doelgroep als Mainstreet, Ralf Mackenbach, Taylor Swift, One Direction en Gers Pardoel hoor je bij het nieuwe MyRadio station.

 

Het Kidz-DJ concept is bedacht door twee jonge vaders. Nadat zij in de zomervakantie door hun kinderen gedwongen werden achter elkaar dezelfde kinder-cd te beluisteren, besloten ze op zoek te gaan naar een win-win situatie voor kinderen en hun ouders. Michiel Steenhuis en Alex Bontenbal, initiatiefnemers van Kidz-DJ: ‘Voor kinderen waren er altijd de typerende kinderliedjes of de wereldhits. Niets zat er tussenin. Zo werd het idee geboren om tijdloze popklassiekers te voorzien van Nederlandstalige teksten, kwalitatief gezongen door kinderen. Het nieuwe MyRadio station Kidz-DJ Radio is dus eigenlijk een redding voor ouders en het einde van ruzie over de vraag welk cd er moet worden opgezet’.

 

Kidz-DJ Radio is vanaf vandaag via MyRadio te beluisteren. Daarnaast is de Kidz-DJ ook als DJ in het hele land te zien. Kijk voor meer informatie op kidz-dj.nl.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.