Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4895
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    611518

Auteurs van dit blog

De Week van de Sixties op Radio M Utrecht


de redactie

1148 weergaven

Radio M Utrecht gaat van maandag 13 tot en met vrijdag 17 oktober terug naar de jaren zestig! De zender organiseert opnieuw De Week van de Sixties met als hoogtepunt de Sixties Top 100! De top 100 lijst wordt samengesteld door luisteraars. Op de website van de regionale omroep kan op een favoriet nummer worden gestemd.

 

Na het grote succes van De Week van de Sixties vorig jaar dompelt de radiozender van Midden-Nederland zich van maandag 13 tot en met vrijdag 17 oktober weer een week onder in de heerlijke muziek van de jaren zestig. Eindredacteur Pieter Vorage: “Ook dit jaar doen we onze luisteraars graag een plezier met de allerbeste muziek uit de jaren 60. En dat die muziek uit de sixties nog steeds leeft, blijkt uit de vele positieve reacties die we nu al ontvangen. Het wordt een week vol mooie en bijzondere herinneringen aan toen!” Vrijdag 17 oktober staat vanaf 09.00 uur geheel in het teken van de Sixties Top 100. De top honderd wordt samengesteld door de luisteraars zelf. Stemmen voor de Sixties Top 100 kan tot donderdag 16 oktober 12.00 uur op www.rtvutrecht.nl/top100.

 

Extra’s
Elke dag speelt een band live in Aan Tafel! tussen 12:00 en 14:00 uur nummers uit de jaren zestig. Verder ontvangt Conny Kraaijeveld diverse gasten die vertellen over de nieuwsgebeurtenissen uit die tijd en het dagelijks leven van toen. En wat was er allemaal te zien en te horen op radio en TV? Tussen 14:00 en 15:00 uur presenteert Erwin Meerman het speciale programma Sixties op Verzoek. Tijdens de uitzending kunnen verzoekjes aangevraagd worden via 0909-6 931 931. Als afsluiter van de week presenteren Edwin Meerman en Cobus Bosscha op vrijdagavond het Gouden Weekend Extra: een feestelijk programma live tussen 19:00 en 23:00 uur. Naast liedjes die je normaal niet zo snel meer hoort op de radio laten ze ook bijzondere fragmenten uit de jaren zestig horen en spelen ze het spel ‘Raad waar die Staat’ met Jos van Heerden.

 

Kijk voor meer informatie over De Week van de Sixties op www.rtvutrecht.nl/sixties.


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.