Jump to content
Wat fijn dat je Radiotrefpunt bezoekt! Dank daarvoor. Het onderhoud en beheer van de community kost geld. Help ons hiermee. Steun Radiotrepfunt en doneer. Alvast bedankt. ×

blogs_blog_3

  • entries
    4719
  • comments
    973
  • views
    312002

Contributors to this blog

Violiste Isabelle van Keulen geeft startsein voor Hart & Ziel Lijst


de redactie

409 views

Violiste Isabelle van Keulen gaf zojuist op NPO Radio 4 het startsein voor het stemmen voor de Hart & Ziel Lijst. Ze bracht als eerste een stem uit op de Goldbergvariaties van Bach en vertelde haar persoonlijke verhaal erbij. Ook speelde ze live in de NPO Radio 4 studio een eigen bewerking van het thema van deze variaties. Luisteraars kunnen vanaf vandaag op de website van NPO Radio 4 de klassieke muziekstukken kiezen die hen raken in Hart & Ziel. Op de website staat een inspiratielijst van honderden muziekstukken, waaronder de bekende meesterwerken. Stemmen kan tot en met vrijdag 26 september.

 

NPO Radio 4 besteedt tijdens de stemperiode met reportages en interviews aandacht aan hartverwarmende verhalen over klassieke muziekstukken. De NTR zendt ter inspiratie midden in de stemperiode de Hart & Ziel Nacht van de Klassieke Muziek uit op NPO 2. Op vrijdag 19 september rond 23:00 uur ontvangt gastheer Hans Haffmans o.a. cellist Mischa Maisky, cabaretier Mike Boddé, hoogleraar muziekcognitie Henkjan Honing en pianiste Daria van den Bercken.

 

Van 6 tot en met 10 oktober horen luisteraars de Hart & Ziel Lijst met 300 klassieke muziekstukken, waarbij aandacht uitgaat naar bezielende verhalen. Vrijdag 10 oktober komt NPO Radio 4 de hele dag rechtstreeks vanuit TivoliVredenburg in Utrecht. Publiek is welkom om te luisteren naar de Top 40 van de Hart & Ziel Lijst. Vanaf 07:00 uur ’s ochtends ontvangen de Radio 4-presentatoren diverse gasten en musici. Ook in Utrecht treedt Isabelle van Keulen live op. De dag wordt afgesloten met een concert: De Holland Baroque Society speelt hoogtepunten uit de Hart & Ziel Lijst. Het concert wordt rechtstreeks op NPO Radio 4 uitgezonden.

 

Meer informatie: www.nporadio4.nl/hartenziel


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Guest
Add a comment...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...


×
×
  • Create New...

Important Information

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Terms of Use, Privacy Policy en Guidelines.