Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4902
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    614301

Auteurs van dit blog

NPO Radio 2 blikt vooruit op Mijlpaal Concert


de redactie

422 weergaven

Vrijdag 19 september ontvangt Caro Emerald de Radio 2 Mijlpaal tijdens een uniek concert van de zangeres in TivoliVredenburg in Utrecht. Vanaf vandaag blikt NPO Radio 2 vooruit op het concert en geeft kaartjes weg. Op de website van NPO Radio 2 kunnen luisteraars stemmen op hun favoriete nummers voor de samenstelling van de setlist.

 

Kiezen luisteraars online voor de hits Back It Up, A Night like This, Riviera Life en Tangled Up of gaat de voorkeur uit naar andere muzikale pareltjes? Fans die de komende twaalf dagen via de zender geen kaartje kunnen bemachtigen hoeven niets te missen. NPO Radio 2 doet op vrijdag 19 september van 20:00 tot 23:00 uur live verslag van de uitreiking en het concert, inclusief een uitgebreide voor- en nabeschouwing door Radio 2 dj Wouter van der Goes. Jan-Willem Roodbeen doet de podiumpresentatie. De NTR maakt een televisieregistratie die wordt uitgezonden op zaterdag 20 september om 21:20 uur op NPO 3.

 

De Radio 2 Mijlpaal voor Caro Emerald
Caro Emerald krijgt de Radio 2 Mijlpaal voor haar grote betekenis voor de Nederlandse popmuziek. De zangeres is van grote betekenis voor de Nederlandse popmuziek. Sinds haar debuutsingle Back It Up in 2009 is ze een vaste muzikale waarde op NPO Radio 2. Haar populariteit is binnen 5 jaar de eigen landsgrenzen ontstegen. De publieke muziekzender prijst Caro Emerald en haar team voor haar opmerkelijke carrière in korte tijd.

 

Radio 2 Mijlpaal
De Mijlpaal van NPO Radio 2 markeert elk jaar een belangrijk muzikaal moment in de carrière van een Nederlandse band of artiest. De winnaar van de Radio 2 Mijlpaal geeft een speciaal concert en ontvangt een voor de gelegenheid ontworpen beeld. De Zeeuwse band BLØF kreeg in 2012 als eerste de Mijlpaal, in 2013 viel deze eer te beurt aan Acda en de Munnik. De publieke muziekzender uit met deze prijs grote waardering voor opmerkelijke prestaties binnen de Nederlandse popmuziek.

 

Website: nporadio2.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.