Spring naar bijdragen

Nederland

  • artikelen
    4902
  • opmerkingen
    1026
  • weergaven
    614289

Auteurs van dit blog

Nieuw programma BNR Werk in Uitvoering


de redactie

440 weergaven

In BNR Werk in Uitvoering gaat BNR Nieuwsradio op zoek naar inspirerende ondernemers en persoonlijke verhalen van de werkvloer. Goed blijven presteren is topsport. Hoe zorg je dat je mentaal en fysiek gezond blijft tijdens je hele werkende leven? BNR Werk in Uitvoering geeft elke maandag live tussen 15:00 en 15:30 uur antwoord op dat soort vragen. De presentatie van het programma is in handen van Thomas van Zijl.

 

Hoofdredacteur Sjors Fröhlich vindt het geweldig dat BNR Nieuwsradio wekelijks aandacht gaat besteden aan dit thema: “Optimaal werken is typisch een onderwerp dat past bij BNR Nieuwsradio. We weten dat we veel werkende luisteraars hebben en met Werk in Uitvoering hopen we deze mensen te kunnen helpen met veilig en gezond werken. Ik weet zeker dat wij er op de BNR werkvloer ook profijt van zullen hebben. De combinatie met Arbo Unie is een zeer logische, dus ik zie uit naar de samenwerking!”

 

“De samenwerking biedt Arbo Unie extra slagkracht bij het realiseren van onze belangrijkste doelstelling: het ondersteunen van organisaties en werkenden bij een leven lang optimaal werken. Met moderne en innovatieve dienstverlening gericht op veilig, gezond en productief werken, zodat werkenden al hun mogelijkheden kunnen benutten. Bij Arbo Unie ligt het accent steeds meer op preventie, omdat dat aantoonbaar resultaat oplevert. En dat delen we graag met werkend Nederland”, vertelt Lisette van Breugel, lid van de Raad van Bestuur van Arbo Unie.

 

Website: www.bnr.nl


0 Opmerkingen


Aanbevolen antwoorden

Er zijn geen opmerkingen.

Gast
Een opmerking toevoegen...

×   Plakken als rijke tekst.   Opmaak herstellen

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link is automatisch geïntegreerd.   In plaats daarvan als link tonen

×   Je voorgaande bijdrage is hersteld.   Tekstverwerker leegmaken

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen in vanaf URL.

Laden...


×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Door gebruik te maken van deze website ga je akkoord met Gebruiksvoorwaarden, Privacybeleid en Richtlijnen.